Vanbračni sin razočarao Mihu, pred smrt prekinuli kontakt: Priznao sam ga, izdržavao, ali...

Vanbračni sin razočarao Mihu, pred smrt prekinuli kontakt: Priznao sam ga, izdržavao, ali...

Autor: | 18/12/2022

5

Pre nego što je upoznao italijansku lepoticu Arijanu Rapaćoni, Siniša Mihajlović dobio je dete sa jednom Rimljankom. Bilo je to u prvoj polovini devedesetih, dok je igrao u Romi. Ipak, prvog sina, Marka, upoznao je tek kada je dečaku bilo 11 godina. Kako je jednom prilikom objasnio, čekao je da postane punoletan da bi mogli da razgovaraju kao odrasli, zreli ljudi.

Pročitajte: Na Svetog Nikolu upoznao je svog prvenca, vanbračnog sina Marka - Srce mi se kidalo svaki put kada bih pomislio na njega

Instagram

 

U intervjuu koji je dao italijanskim medijima povodom izlaska biografije “Utakmica života” Mihajlović je, između ostalog, pričao o borbi sa leukemijom, porodici, deci, ali i otkrio da ga je prvi sin razočarao.

Pročitajte: Večni grad ispraća Mihu - Arijana i deca oko Sinišinog kovčega, najstariju ćerku slomile emocije FOTO

Profimedia

 

- Nisam se čuo s njim godinu dana. Marku sam bio drugi otac, i žao mi je. Priznao sam ga, izdržavao, ali ga nisam podizao. Zamolio sam ga da preuzme veću odgovornost, nije mogao. Zvao me je, međutim, nisam se javljao. Pozvaću ga kad budem spreman. Kad me neko izneveri, treba mi vremena – rekao je tada Siniša, ali nije naveo uzrok razočarenja u sina, koji sada ima 29 godina.

Komentari (5)

Loading
Maybe 19:00 18.12.2022
Odgovori

On te je prokleo , veliku si gresku napravio sto ga nisi tretirao kao ostalu decu ...

Leontina 18:35 19.12.2022
Odgovori

Svako roditelj koji ostavi dete, mora da snosi svoje posledice,kako je bilo tom detetu!!

Maja 09:27 20.12.2022
Odgovori

Ovo sve u vezi tog sina je neverovatno. Njega nije zanimalo ni jedno dete, samo zenina suknja i svoje d..e, zato je ovu drugu decu gledao.

Natasa 08:42 22.12.2022
Odgovori

A ti njega nisi razocarao?!Boze oprosti covek nije ziv,ali zao mi tog decka.I on je podjednako njegovo dete.I ne znam da li sa ostalom decom ne bi pricao godinu dana ,sigurno a

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti