Siniša folirao na prvom sastanku! Ovako je gorda Italijanka pala na srpski šarm

Siniša folirao na prvom sastanku! Ovako je gorda Italijanka pala na srpski šarm

Autor: | 17/12/2022

0

Ljubav Arijane i Siniše kao sa filma

Nekadašnji srpski fudbaler i doskorašnji trener Bolonje Siniša Mihajlović preminuo je u 53. godini u bolnici u Rimu nakon duge borbe sa leukemijom. Dijagnozu mu je ustanovljena 2019, a najveću podršku pružala mu je porodica na čelu sa suprugom Arijanom.

Pročitajte: Na Svetog Nikolu upoznao je svog prvenca, vanbračnog sina Marka - Srce mi se kidalo svaki put kada bih pomislio na njega

Instagram

 

Upoznali su se u vreme Mihajlovićeve najveće slave, a ljubav je opstala uprkos brojnim preprekama i iskušenjima. Arijana je jednom prilikom priznala da je zbog ljubavi sve napustila i u potpunosti se posvetila porodici.

- Sa Sinišom je bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, a ja u Rimu, i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam nisam pogrešila – ispričala je jednom prilikom.

- Siniša me osvojio svojom slatkoćom. I tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi.

Pročitajte: Posle više od 26 godina ostala je sama sa decom - Oglasila se Arijana, ovo je njena poruka voljenom Mihi

Instagram

 

- Kad sam je prvi put video pomislio sam kako bi naša deca bila lepa – pričao je Siniša.

Pročitajte: Sišao sam dole, pružio ti ruku... Viktorija Mihajlović se dirljivim rečima i potresnom fotografijom oprostila od oca FOTO

Instagram

 

- Bilo je namešteno da Arijana sedne kraj mene. Sve se završilo prilično hladno, s nekoliko neobaveznih rečenica. Glumio sam kao da uopšte nisam zainteresovan, a ona je uzvratila istom merom.

 

Komentari (0)

Loading
hellomazain.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti