Beba Balašević snima film o Đoletu: Ne možeš prema tim ljudima da osećaš ništa osim gađenje...

Beba Balašević snima film o Đoletu: Ne možeš prema tim ljudima da osećaš ništa osim gađenje...

Autor: | 06/10/2022

0

Beba Balašević snima film o Đoletu

Beba Balašević, mlađa ćerka Panonskog mornara, nedavno je, odgovarajući na jedan komentar u objavi na Fejsbuku otkrila da snima dokumentarni film o svom ocu. Poznato je da za života nije bio omiljen u nekim krugovima, da su mnogi osporavali njegov lik i rad, pogrešno tumačili njegove reči i izjave, što slučajno, što namerno, pa će se Beba u projektu koji najavljuje dotaći i tih tema.

Pročitajte: Beba Balašević rešena da se obračuna sa svima koji skrnave Đoletovo delo - Nije zamišljao da se njegove pesme izvode uz pivo i burgere

RTS

 

“One noći kada je Đole otišao, sećam se da sam pored ogromne tuge bila zgrožena emisijama koje su izvesne televizije brže-bolje organizovale i lupetanjima takozvanih novinara koji elementarne stvari o njemu nisu znali, sve vreme ga nazivajući 'naš Đole'. Isti oni koji su ga godinama bezočno pljuvali”, glasio je komentar. Beba je odgovorila:

Pročitajte: Čudne moći - Tajna Olivere Balašević isplivala, i oni najhrabriji pred njom će sada strepeti

ATA Images

 
 

“Nešto od toga videla sam posle nekog vremena. Ne možeš prema tim ljudima da osećaš ništa osim gađenje. Tome će biti posvećen i jedan deo dokumentarca.”

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti