Čudne moći: Tajna Olivere Balašević isplivala, i oni najhrabriji pred njom će sada strepeti

Čudne moći: Tajna Olivere Balašević isplivala, i oni najhrabriji pred njom će sada strepeti

Autor: | 16/09/2022

1

Tajna Olivere Balašević mnoge će šokirati 

„Moja je draga veštica“, našalio se u jednoj simpatičnoj pesmi Đorđe Balašević. Nije otkrio da li se to odnosilo na njegovu suprugu, ali izgleda da Olja i bez travki i čarolija koje pominje Panonski mornar ima neku dobru intuiciju. Jednom prilikom ispričala je neobičan san:

Pročitajte: Vera Balašević stigla u Jovana Cvijića 33 - Baka Olivera rasplakala region, ovako bi Đole na pragu dočekao unuku (video)

Petar Đorđević

 

‒ Kada sam bila u drugom mesecu trudnoće sa Aleksom, sanjala sam kada ću ga roditi, kako će se zvati, kog je pola, njegovo lice. Tako sam bila sigurna da će to biti 7. maja i da će dan biti sunčan. I da ne bi posle bilo priče, sutradan sam im to rekla. Kad smo 6. maja uveče krenuli kod prijatelja na Đurđevdan, Đole mi je rekao da neće biti kako sam sanjala, jer su za sutradan najavili kišu. Ujutro se probudim sa bolovima, pogledam kroz prozor – sunce. A Đole kaže: „Sačekaj, da uzmem venac belog luka. Ti si veštica.“

Bilo je to pre 28 godina. Aleksa je nedavno postao otac, a taj letnji dan takođe je bio – sunčan.

Komentari (1)

Loading
bez blama 09:05 17.09.2022
Odgovori

Ti si veštica ne zbog predvidanja već zbog neljudskog odnosa u tom braku..na koji je on, nažalost, pristao. Smaraš nas!!! Ti si udovica poznatog pevača i kraj!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti