20 godina su u braku, a jednu stvar su vešto krili od javnosti: Ovo je Džibonijeva tajanstvena supruga Sanja (foto)

20 godina su u braku, a jednu stvar su vešto krili od javnosti: Ovo je Džibonijeva tajanstvena supruga Sanja (foto)

Autor: | 03/02/2022

0

Džibonijeva supruga prava misterija za javnost

Zlatan Stipišić Džiboni jedna je od najvećih muzičkih zvezda regiona, a malo ko zna kako izgleda njegova lepša polovina. Iako su više od dvadeset godina u braku, Džibonijeva supruga Sanja ne voli da se eksponira u javnosti, a zajedničke fotografije gotovo da je nemoguće pronaći.

Pročitajte: Džibonijeva supruga doživela stravičnu nesreću u Splitu

Pixsell

 

Zlatan i Sanja poznaju se još iz detinjstva, dok su bili komšije u Splitu, a na večnu ljubav zakleli su se dvadesetih godina. Budući da privatni život čuva od očiju javnosti, hrvatski muzičar je čak i u biografiji pod nazivom „Tajna veština“ bio škrt na rečima kada je pisao o venčanju. Otkrio je tek da je proslava bila skromna i diskretna. Na večnu ljubav zakleli su se u zagrebačkoj Dubravi i imaju troje dece, ćerku Tanju i sinove Randa i Lorenca. 

Pročitajte: Nema društvene mreže i ne nosi skupe krpice: Supruga Rafaela Nadala za razliku od drugih žena sportista ima samo jednu želju

Ivana Vučić

 

Kada je u jednom od retkih intervjua govorio o supruzi, Džiboni je istakao da je ponosan što je upoznao takvu ženu. 

‒ Mi smo ljudi koji su se pronašli puno pre nego što se meni popularnost dogodila i imamo odnos koji je potpuno atipičan, puno zdraviji i iskreniji – otkrio je za „IN“ magazin.

Zanimljivo je da je na početku veze Sanja plaćala račune, što je Džiboniju smetalo, pa je počeo da piše pesme za kolege, kojih se, kako je sam priznao, u to vreme stideo. Tako je nastao i čuveni hit Dina Dvornika „Zašto praviš slona od mene“ koji Stipišić nije želeo da potpiše. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još