Balašević se ne predaje, podrška stiže sa svih strana

Balašević se ne predaje, podrška stiže sa svih strana

Autor: | 17/02/2021

2

Đorđe Balašević (67) hospitalizovan je pre nekoliko dana zbog pogoršanja zdravstvenog stanja. Kantautor je je pre nekoliko dana primljen na odeljenje Infektivne klinike zbog obostrane upale pluća, a sada su otkriveni detalji stanja u kom se nalazi. 

Pročitajte: Đorđe Balašević hospitalizovan, oglasila se porodica

foto ATA Images

 

 

Kako "saznaje" Kurir, Balašević se dobro oseća i nema znatnije tegobe. Prema rečima dobro obaveštenog izvora, slavni kantautor danas je nakon doručka obavio telefonski razgovor s porodicom, a zatim je komunicirao s lekarima, s kojima se čak i našalio. Dobro je raspoložen i ne žali se na tegobe, tvrdi sagovornik.

Pročitajte: Ništa više nije bilo isto - Noć koja je Oliveri Balašević promenila život

 

 

Balašević je desetak dana imao tegobe slične onima koje izaziva korona virus, ali se lekaru javio tek kad su se oni pogoršali. Tada je ustanovljeno da Đorđe ima upalu oba plućna krila i da je neophodna njegova hospitalizacija, pa je upućen na Infektivnu kliniku u Beograd. Porodica Balašević je, kako prenosi ovaj dnevni list, veoma zabrinuta za zdravstveno stanje muzičara. Ipak, ovi veruju da će Đole biti dobro i veoma su zahvalni na nezi koju dobija od lekara i drugog bolničkog osoblja.

Komentari (2)

Loading
Zrenjaninac 20:04 17.02.2021
Odgovori

''Mnogo je ljudi koji vole tvoje pesme i oni za tebe nisu samo publika. Omogućili su ti da živiš od svog talenta, radiš ono što voliš, u čemu uživaš i, na kraju krajeva, da živiš od toga.' I baš zato, u inat zavidnima, nedaj se, generacijo.

Tasa 17:01 18.02.2021
Odgovori

Svi tvoji obozavaoci su sa tobom,a ima nas na sve strane.... Prebubaces ti i ovo...❤️💜

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još