Ljubav duga 6 godina završena raskidom: Đorđe Đoković ovu lepoticu je želeo da ženi, ali je ona rekla NE (foto)

Ljubav duga 6 godina završena raskidom: Đorđe Đoković ovu lepoticu je želeo da ženi, ali je ona rekla NE (foto)

20/09/2022

0

Bivša devojka Đorđa Đokovića otvorila dušu

Đorđe Đoković pronašao je svoju srodnu dušu. Svadba sa Saškom Veselinov trajala je dva dana, a malo je poznato da je rođeni brat Novaka Đokovića čak šest godina bio u vezi sa Tijalom Ralić

Pročitajte: Loša sreća, sa njim nema šale - Saška i Đorđe nisu poslušali astrologe, venčanje je ipak održano

Instagram

 

Iako je sve slutilo na veribu par se rastao zbog, kako se navodilo, česte razdvojenosti. Tijana je studirala u Milanu, dok je Đorđe radio u Beogradu. Njihova ljubav je okončana pre tri godine, a Tijana je tek nedavno progovorila o raskidu.

Ona je na Instagramu odgovarala na pitanja, a između ostalog su je pratioci pitali: "Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula?"

"Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila", napisala je Tijana, a onda nastavila da odgovara na pitanja o raskidu.

Pročitajte: Bivša devojka Đorđa Đokovića u zagrljaju Dženifer Lopez (foto)

 

 

"Da li je teško preseći vezu nakon šest godina?, usledilo je pitanje na koje je Tijana dala iskren odgovor.

"Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi", zaključila je bivša devojka Đorđa Đokovića.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti