(Ne)Prijateljice: Jelena Đoković ovim potezom pokazala šta misli o Saški Veselinov

(Ne)Prijateljice: Jelena Đoković ovim potezom pokazala šta misli o Saški Veselinov

Autor: | 16/01/2022

9

Saška i Jelena Đoković privukle veliku pažnju 

U porodicu Đoković stigla je „prinova“. Nije beba, već jedna zgodna mlada dama po imenu Saška Veselinov. Đorđe, Novakov najmlađi brat, već neko vreme je u vezi sa atraktivnom manekenkom, voditeljkom i influenserkom, koju je nedavno upoznao sa roditeljima. Vole se, uživaju u ljubavi, a izvori kažu da su Novu godinu dočekali u Marbelji, gde su u isto vreme bili i Novak, njegova supruga Jelena i deca, kao i brat Marko.

Pročitajte: Saška i Jelena Đoković zajedno za Novu godinu, fotografije ne lažu

Ata Images

 

Kada su Srđan i Dijana u Beogradu organizovali proteste povodom aktuelnih dešavanja u Australiji, Saška je bila u prvim redovima i pružala punu podršku prvom reketu sveta. Sa njegovim roditeljima i braćom očigledno je u odličnim odnosima. A gde je Jelena u toj priči, pitaju se svi. U stvari, bolje je pitanje u kakvom su uopšte odnosu njih dve.

Saška i Jelena Đoković - Prijateljice ili samo poznanice 

Interesantno je da Saška prati Jelenu na Instagramu, ali ‒ praćenje joj nije uzvraćeno. Možda Noletova supruga nema mnogo vremena da se bavi društvenim mrežama, osim kada je reč o poslu i Fondaciji, pomislio bi neko. Međutim, Jelena prati Letisiju, Markovu devojku, kao i ona nju.

Pročitajte: Prvi put - Saška Veselinov već miljenica porodice Đoković, Đorđe je odveo na posebno mesto (foto)

Ata Images

 

Ako je Saška bila u Marbelji, verovatno su se lepo družile. Ipak, ostaje misterija zvana Instagram i pitanje zbog čega joj Jelena nije uzvratila praćenje. Ili joj, jednostavno, virtuelna prijateljstva ne znače koliko ona stvarna?

Komentari (9)

Loading
Ana 21:26 16.01.2022
Odgovori

Jelena ima pogrešan pogled na svet,što je prenela i na Novaka.Od dosade smišlja razne gluposti.Ovo što se desilo Novaku u Australiji je zbog nje.Novsk je pre ženidbe da njom bio vrlo fin dečko.Slažem se da njegovom majkom da ona loše utiče na njega.

Stanka 22:00 16.01.2022
Odgovori

Jelena spusti se hodaj zemljom,zasto ignorises devojku koja je sa Noletovim bratom.Ko si ti?Pistuj Noleta radjaj decu i zahvali se bogu sto si udaza za Noleta

Veta 11:02 17.01.2022
Odgovori

Iritantna osoba koja od dosade ne zna sta ce. Lose utice na Novaka, a najvise joj zameram sto deci umesto normalne hrane daje neke travuljine. Deca moraju da jedu meso u tom uzrastu, zeno!

Igor 11:35 17.01.2022
Odgovori

Jelena je gospođa, u pravom smislu te reči. Obrazovana, kulturna vaspitana, posvećena deci i suprugu. Nikad se ne blamira obnazenim fotografijama, uvek je prikladno obučena i uživa u deci i prirodi. Kritikuju je samo zavidni(e).

Miljana Vlajkobiv 14:23 17.01.2022
Odgovori

Sramota kakav je odnos prema Jeleni, što svakako vredja Novaka. Nhegovi roditelji debelo naplaćuju investicoju u sina, a Jelenu vide kao nekoga ko može da im kontroliše profiterstvo. Sad obožacaju jednu devojku nedefinisanog profila iz inata. Jako su loši ljudi. Jadni novak. Samo su oni porodica. Pa šta su Jelena i deca???? Sram ih bilo, ale nezasite.. Ostavite mlade na miru. A otac ******* samo šteti Novaku.

Lela 14:34 17.01.2022
Odgovori

Ludskoj zavisti i zlobi nikad kraja. Sta se vas tice kako hrani decu itd? Bas nisko i zavidno

Xy 18:56 17.01.2022
Odgovori

Jelrna je obrazovana, pametna, posvecena porodici, a ne selfima i ostalim glupostima. A ova druga, bas to, sto napisala. U nebesima, sad kad dio porodice Djokovic. Isla u crkvu, i ona i njezin, ruke u dzepu.

Jelena 12:45 18.01.2022
Odgovori

Jelena Đoković treba da zamoli svog gurua da je nauči kako da kontroliše ego, posle možda i bude nešto od nje. Novinari je forsiraju bez nekog posebnog razloga....

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti