Devojka Đorđa Đokovića donela neočekivanu odluku, atraktivna Saška rekla kraj!

Devojka Đorđa Đokovića donela neočekivanu odluku, atraktivna Saška rekla kraj!

Autor: | 06/04/2022

1

Devojka Đorđa Đokovića rekla kraj

Saška Veselinov, voditeljka televizije „Arena sport“, odlučila je da karijeru osveži malom, ali značajnom promenom. Sa željom da se oproba u nečemu novom, devojka Đorđa Đokovića uveliko priprema modnu liniju koja samo što nije ugledala svetlost dana.

Pročitajte: Braća će učiniti sve da ih zbliže - Jelena i Saška prvi put zajedno u javnosti, fotografije otkrivaju u kakvom su zaista odnosu

Instagram

 

‒ Da, istina je. Trenutno radim na više projekata, uključujući lansiranje svog brenda. Plan je da kolekciju izbacim pred leto kako bismo svi bili potpuno opremljeni za plažu – otkrila je atraktivna Saška koja veruje da će se od jeseni vratiti na male ekrane.

‒ Što se tiče autorskog dela koji ćete imati priliku da pratite od septembra na jednoj nacionalnoj televiziji, pripremam vam nešto što bi sve generacije volele da gledaju. Ostajem pri sportu, ali vas očekuje dosta zabave ‒ rekla je za „Blic“.

Pročitajte: Devojka Đorđa Đokovića prvi put o vezi sa Noletovim bratom - Živimo zajedno, a ovo je razlog zašto smo godinu dana krili ljubav

Instagram

 

U međuvremenu, Saška i Đorđe otputovali su na kratak odmor u Dubai.

‒ U Dubai smo otišli na samo nekoliko dana zbog obostranih obaveza. Obožavam ovaj grad. 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti