Ljubav konačno krunisali brakom? Milena Popović pokazala prsten (foto)

Ljubav konačno krunisali brakom? Milena Popović pokazala prsten (foto)

Autor: | 20/09/2022

3

Milena Popović pokazala prsten 

Od kako su obelodanili svoju vezu, Milena Popović i Igor Jurić često su tema u medijima, a krunisanje njihove ljubavi brakom neprestano se iščekuje. Čini se da se spekulacijama na ovu temu ne nazire kraj, a atraktivna poslanica svojim objavama na Instagramu često budi maštu pratilaca, što je bio slučaj i ovaj put.

Naime, Milena je objavila fotografiju na kojoj pokazuje prsten na desnoj ruci, što je ponovo pokrenulo glasine o venčanju.

Pročitajte: Živimo zajedno i volimo se - Milena Popović otkrila detalje veze sa Igorom Jurićem i priznala zašto je izbrisala njihovu fotografiju

 

 

Par do sada nije potvrdio niti demantovao navode o svadbi, ali je činjenica da su veoma srećni zajedno, o čemu je Milena nedavno govorila u emisiji „Kec na jedanaest“.

Pročitajte: Ako ga zaista voli, razumeće - Igor Jurić doneo veliku odluku, Milena tu ništa ne može

Instagram

 

- Ne postoji vreme kada možete da opet volite, neki rok. To je najlepša stvar koja može da vam se desi. Bilo je mnogo više pozitivnih komentara ali uvek su ti negativni u fokusu. Da li je greh što ja nekoga ponovo volim? – izjavila je Milena. 

Nagađanja će verovatno još biti, ali jedno je sigurno - ozvaničena ili ne, ljubav cveta.

Komentari (3)

Loading
Joka 14:11 20.09.2022
Odgovori

Uvek sam na strani ljubavi. I nikada ne osuđujem ljude koji se vole. Prirodno je voleti i biti voljen. Ali nismo čuli Jurića. Koliko je poznato čovek je oženjen. Isto kao što je bio Oliver Ivanović u vreme smrti. Pa mu Milena dođe po tabloidima ponovo nevenčana žena pored živih supruga, ali po šerijatskom pravu, a ne po Zakonu o braku Republike Srbije. Zašto se na taj način ljubav ponižava i ljudi koji vole?

Sasa 20:18 20.09.2022
Odgovori

Kakva zena,kakva lepotica!! Ali izgleda opasnica! Sve u svemu eh da je moja?!!?

Mama 16:58 21.09.2022
Odgovori

Gdja Popovic stalno zamenjuje teze, niko nju ne osudjuje sto ponovo voli! Ljudima smeta njeno napadno objavljivanje slika na mrezama , i to slika koje prilice siparicama, tinejdzerkama a ne zreloj, mladoj zeni i majci. Tim slikama se neprekidno namece , prikazujuci sebe kao lepoticu i vamp zenu , na kojima ,istina, izgleda veoma lepo ali je pitanje da li je tu lepotu postigla operacijama ili fotosopiranjem slika. Bilo sta da je u pitanju je bezvezno i glupo i neprimereno, svi je se secamo i znamo od ranije kad je izgledala sasv pristojno i lepuskasto. Ivakvo ponasanje je bespotrebno, nezrelo i neukusno. Svoju srecu bi trebala da cuva za sebe kao sto to radi njen partner a ne da bode oci ili povredjuje nekog drugog ,jer oboje imaju teske i bolne price iza sebe. Dakle gdja Popovic neka prestane da zamenjuje teze i baca prasinu.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti