Za to nikada nije kasno: Milena Popović u 41. godini podelila najveću sreću, Igor slavi

Za to nikada nije kasno: Milena Popović u 41. godini podelila najveću sreću, Igor slavi

Autor: | 27/05/2024

0

Milena Popović i Igor Jurić odavno su pod lupom javnosti.

Da su zajedno, saznali smo kada je par objavio zajedničku fotografiju pre dve godine i od tada do danas privlače pažnju gde god da se pojave.

Instagram/Milena _Bogdan

 

Upoznali su se tako što su gostovali zajedno u jednoj emisiji, a ono što ih je dodatno zbližilo su tragedije koje su ih pogodile.

Milena Popović ostala je bez supruga Olivera 16. januara 2018, kada je ubijen dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici.

Pročitajte: Bio je otac mog školskog druga, sin me pitao jesam li varala Olivera s Jurićem - Milena Popović o najdubljoj intimi

S druge strane, Igor Jurić je doživeo veliku tragediju 2014. godine, kada mu je ćerka Tijana zverski ubijena.

Oboje su smogli snage i jedno drugom su danas prava podrška, dok se Milenin sin Bogdan i druga ćerka Igora Jurića, Saška, izuzetno dobro slažu.

Juče je bio poseban dan u domu Milene Popović. Naime, Milena je slavila 41. rođendan i pokazala nam je da nikada nije kasno za dobru proslavu do jutra.

Instagram / milena_bogdan

 

Naime, ona je organizovala žurku na kojoj su prisustvovali njeni prijatelji i članovi porodice, a za dobru atmosferu pobrinula su se dva harmonikaša i jedan gitarista.

Pročitajte: Oliver 30 godina, a Igor - Evo koliko je Jurić zapravo stariji od Milene, razlika nemoguća

Milena je, između ostalog, objavila i fotografiju na kojoj se našao njen partner Igor i sin Bogdan koji su Mileni ovaj dan učinili još posebnijim.

Podsetimo, kada su Milena i Igor započeli romansu, bili su već ostvareni ljudi, a iako je Igor od Milene stariji deset godina, ta razlika njihov odnos, čini se, da jača iz dana u dan i nikako ni u jednom trenutku nije bila prepreka.

Instagram / milena_bogdan

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti