Milena Popović prvi put otvoreno o vezi sa Igorom Jurićem: Oliver bi bio srećan što ponovo volim

Milena Popović prvi put otvoreno o vezi sa Igorom Jurićem: Oliver bi bio srećan što ponovo volim

Autor: | 27/09/2022

0

Milena Popović progovorila o vezi sa Igorom Jurićem

Milena Popović je poslednjih nekoliko meseci konstantno u žiži javnosti, a tema brojnih natpisa na portalima je njena veza sa Igorom Jurićem koju prate razna nagađanja.

S tim u vezi, Milena je odlučila da stavi tačku na polemike i po prvi put o njihovoj ljubavi progovorila je za magazin “Story”.

Pročitajte: Ljubav konačno krunisali brakom? Milena Popović pokazala prsten (foto)

Instagram

 

Udovica Olivera Ivanovića otkrila je da zbog tragedije koja je zadesila ne voli da odlazi na Kosovo, i da često vreme provodi u Novom Sadu.

Sada je svima poznato zašto baš u Novom Sadu, jer ste odlučili da vezu sa Igorom Jurićem ne krijete. Kako doživljavate to što je toliko komentarišu?

- Najviše ne podnosim lažne moraliste koji su našli da ocenjuju da li je ta veza došla prerano ili ne. Od Oliverove smrti prošlo je pet godina. Svako ko je spreman da mi to zameri mora biti licemeran, jer ljubav je nešto što vam se dogodi ili ne. Posle svega, meni se ljubav desila i zašto bih je krila. Igor i ja smo dvoje slobodnih ljudi koji su se u jednom životnom trenutku našli i zavoleli. Mislim da je njemu malo teže palo nego meni što je nastao takav odjek u javnosti. Nisam ga očekivala i zato sam u početku objavljivala naše zajedničke fotografije misleći da nikome neće biti interesantne. Kada sam shvatila šta se dešava, prestala sam, iako ne mislim da ima ičeg strašnog u tome. Važno mi je da sam čista sama pred sobom i pred Bogom, jer ja najbolje znam šta je Oliver bio meni i ja njemu, šta sam sve za tog čoveka uradila jer sam ga volela, i znate šta, sigurna sam da je Oliver tamo negde danas najsrećniji što sam nastavila sa životom i što sam uspela da ponovo volim - rekla je Milena.

Pročitajte: Živimo zajedno i volimo se - Milena Popović otkrila detalje veze sa Igorom Jurićem i priznala zašto je izbrisala njihovu fotografiju

Instagram

 

Čime vas je Igor najviše privukao kao muškarac?

- Bio je drugačiji, bio je veoma hrabar dok me osvajao. Ali mislim da se to rečima ne može opisati, jednostavno osetite kada se sve poklopi. Mi smo veoma slični iako dolazimo s potpuno suprotnih krajeva Srbije i imamo različite mentalitete. Eto, kod nas se ponovo pokazuje da u ljubavi nema pravila.

Pročitajte: Ako ga zaista voli, razumeće - Igor Jurić doneo veliku odluku, Milena tu ništa ne može

Instagram

 

Može li se reći da su vam lične tragedije pomogle da se bolje razumete ?

- Mnogo su različite, njegova je teža, ali ne znam ni koliko mogu reći da su nas one povezale. Istina, verovatno se ne bismo ni sreli da se sve nije dogodilo na taj način, ali mi to danas ne posmatramo tako. Ljubav nam se desila neplanirano, ali za nju ne postoji ni vreme ni mesto.

Da li biste se ponovo udali?

- Nisam formalista i ne verujem u papire. Meni papir apsolutno ništa ne znači u ljubavi, ako nekog volim, živeću s njim bilo gde i na bilo koji način jer verujem da je ljubav jedini pravi pokretač - izjavila je Milena za “Story”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti