Oliver 30 godina, a Igor? Evo koliko je Jurić zapravo stariji od Milene, razlika nemoguća

Oliver 30 godina, a Igor? Evo koliko je Jurić zapravo stariji od Milene, razlika nemoguća

Autor: | 25/02/2024

2

Milena Popović i Igor Jurić odavno su pod lupom javnosti. Da su zajedno, saznali smo kada je par objavio zajedničku fotografiju pre dve godine i od tada do danas privlače pažnju gde god da se pojave.

Upoznali su se tako što su gostovali zajedno u jednoj emisiji, a ono što ih je dodatno zbližilo su tragedije koje su ih pogodile.

A.K./ATAImages

 

Milena Popović ostala je bez supruga Olivera 16. januara 2018, kada je ubijen dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici.

Sa druge strane, Igor jurić je doživeo veliku tragediju 2014. godine, kada mu je ćerka Tijana zverski ubijena.

Pročitajte: Prva žena Olivera Ivanovića živi povučeno i skromno, a o Mileni rekla je samo jedno

Oboje su smogli snage i jedno drugom su danas prava podrška, dok se Milenin sin Bogdan i druga ćerka Igora Jurića, Saška, izuzetno dobro slažu.

Ipak, svi znamo da je pokojni Oliver bio 30 godina stariji od Milene, ali ne znamo kolika je razlika u godinama između Jurića i Popovićeve? 

Naime, u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", Milena je otvoreno govorila o tome kako se upoznala sa Oliverom tada zrelim i ostvarenim čovekom.

Printscreen Youtube / Radio-televizija Vojvodine

 

- Ja sam tada imala dvadeset dve, a on je imao pedeset dve godine.

- On je imao čitav život dobro proživljen iza sebe, a ja sam bila, iako zrela i naprednija od svoje generacije, opet sam u odnosu na njega bila dete. Jednostavno, desila se ljubav.

- Znala sam da je on taj, da je on čovek sa kojim ja želim da provedem ostatak svog života - pričala je Milena.

Kada su Milena i Igor započeli romansu, bili su već ostvareni ljudi, a iako je Igor od Milene stariji deset godina, ta razlika njihov odnos, čini se, da jača iz dana u dan i nikako ni u jednom trenutku nije bila prepreka.

 

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Najnovije vesti