Ako ga zaista voli, razumeće: Igor Jurić doneo veliku odluku, Milena tu ništa ne može

Ako ga zaista voli, razumeće: Igor Jurić doneo veliku odluku, Milena tu ništa ne može

Autor: | 04/08/2022

2

Ljubav Igora Jurića intrigira javnost

Iako se, od trenutka kada je obelodanjeno da su Igor Jurić i Milena Popović u vezi, licitira datumom njihovog odlaska pred oltrar, a neki smatraju da su se već i venčali, istina je potpuno drugačija.

Pročitajte: Uhvaćeni - Prve zajedničke fotografije Milene Ivanović i Igora Jurića (foto)

Instagram

 

Dobro upućeni tvrde da Igor ne planira da se oženi sa Milenom. Tačnije, uopšte nema nameru da se ponovo ženi. Prijateljima je poverio da posle svega što je njegova porodica prošla i pretrpela ne želi da ćerku Sašku na bilo koji način izloži stresu.

Pročitajte: U kupaćem, na ivici bazena - Izgled udovice Olivera Ivanovića svi komentarišu, prija joj nova ljubav (foto)

Instagram

 

‒ Ona je prerano odrasla. Ona se sa velikim gubitkom nosi kao malo ko. Ona je smisao mog života. Ona je razlog zbog koga mislim da sve ima smisla. Ona je pokazala i dokazala da može. Imamo isti temperament i zbog toga se teško razumemo. Ona je moj heroj. Ona je Saška ‒ reči su kojima je Igor Jurić opisao svoje dete.

Pročitajte: Majke i domaćice protiv Milene Popović! Žene oštro osudile postupak udovice Olivera Ivanovića, ovo je njen odgovor

Instagram

 

A da je moguće biti srećan i bez „papira“ Igor i Milena dokazuju svakim danom objavama na Instagramu.

Privatna Arhiva

 

Komentari (2)

Loading
Jovanka 20:19 05.08.2022
Odgovori

Dokle cete se baviti tudjim zivotima? Pustite ljude da zive i da sebi daju malo srece i radosti. Svi negativni komentari dolaze od nezadovoljnih, isfrustriranih i zavidnih ljudi. Neka su srecni 👍👍👍👍

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti