Seka Aleksić na život gleda sa vedrije strane: Ne znam šta je depresija, nisam je nikad imala

Seka Aleksić na život gleda sa vedrije strane: Ne znam šta je depresija, nisam je nikad imala

23/12/2020

0

Seka i Veljko oduvek su želeli veliku porodicu, a ta želja im se konačno ostvaruje. Pevačica nikada nije krila koliko joj je veštačka oplodnja pomogla da se ostvari kao majka, i to dva puta. Veoma je realna i priznaje da ne bi smatrala da joj je život promašen da nije dobila decu.

- Naravno da ne bih. Sve što dobro dolazi dobijamo od boga i ko zna da prepozna ta iskušenja koja prolazi, blago njemu. Ako ne zna, onda teško njemu. Moramo se više obratiti na pravu adresu, a to je pričest, molitva, ispovest. To su neke osnovne stvari koje čovek treba da promeni i uradi da bi nešto dobro dobio. Ne možemo da tražimo od Boga stvari, a da ništa ne damo. Smatram da je meni i Veljku potomstvo došlo u pravom trenutku, onda kad je bog smatrao da je pravi momenat, iako smo čekali sedam godina. Stvari se dešavaju kad se čovek najmanje nada, a ja bih dodala i kada ih zaslužuje - iskreno je rekla Seka odgovarajući na pitanja fanova.

Pročitajte: Mesto gde stanuje sreća - Seka i Veljko proslavljaju 4. rođendan sinu Jakovu (foto)

foto: Bojana Doganjić

Seka i Veljko voleli bi da imaju još dece, i jedva čekaju da im se snovi o velikoj porodici ostvare.

- Osoba sam koja bi volela da ima puno dece. Kada zamišljam sliku moje porodice u budućnosti, zamišljam mene i supruga sa petoro dece - iskreno je rekla Seka koja na život gleda sa vedrije strane.

- Ne znam šta je depresija, nisam je nikad imala. Znam da imaju žene koje prolaze kroz postporođajnu depresiju i žao mi je. Neko sam ko gleda pozitivno na život i ko veruje u boga. I znam da sve ono što dođe i iskušenja i lepe stvari, da su božija odluka i volja, i da tu ništa ne možemo da menjamo. Nikad nisam gledala na ružne stvari, nevezano za ovu godinu i sve što nas je zadesilo, nego generalno u životu. Smatram da je zaista onako kako kažu - kakve su ti misli, takav ti je život. Ako se bavimo negativnim mislima, takav će nam biti svaki dan - poručila je Seka svojim fanovima.

Pročitajte: Seka i Veljko slave godišnjicu braka - U životu je teško sresti srodnu dušu, ali kada je nađeš imaš je zauvek

foto: ATA Images

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images,

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti