Mesto gde stanuje sreća: Seka i Veljko proslavljaju 4. rođendan sinu Jakovu (foto)

Mesto gde stanuje sreća: Seka i Veljko proslavljaju 4. rođendan sinu Jakovu (foto)

Autor: | 24/09/2020

0

Sekin sin Jakov proslavlja četvrti rođendan!

U domu naše poznate pevačice Seke Aleksić od jutros je posebno veselo, a sve je u znaku starijeg sina koji puni četiri godine. Jakov je oduševljen svojim rođendanom, kao i brojnim poklonima, a čestitke samo pristužu u njihov topli dom.

‒ Gospode, koliko si veliki! Koliko si divan i obožavan takav kakav jesi, savršen. Hvala ti za mog sina, moju najveću ljubav ikada. Hvala za mog anđela Serafima. Tebi dugujem svaki naklon, tebi dugujem sve što osećam i što udišem. Tebi dugujem zahvalnost za ovaj osećaj ljubavi koja se zove Jakov. Rasti, moj sine, rasti mamina i tatina najveća životna radosti ‒ napisala je ponosna i u isto vreme presrećna Seka, koja je navela vreme kada je Jakov rođen, kao i koliko je bio težak i dugačak pri rođenju.

Pročitajte: Seka Aleksić slavi deceniju braka - Prelepa poruka za supruga Veljka (foto)

Sekin sin slavi rođendan, čestitke samo stižu

Jakovu su rođendan čestitali brojni Sekini i Veljkovi prijatelji, a jedna čestitka je pevačicu posebno dirnula.

‒ Jaki, srećan rođendan, dušo naša. Živ i zdrav bio, nasmejan i srećan. Dragi Bog da te čuva, i tebe, i tvog batu, i mamu, i tatu, i sve koje voliš. Ljubi te Dada ‒ napisala je pevačica Slađa Alegro, Sekina velika i iskrena prijateljica.

Pre samo nekoliko dana Seka i Veljko proslavili su i deceniju braka, a njihova borba za potomstvo trajala je godinama. Ove godine ispunila im se želja da njihova porodica bude brojna jer je na svet stigao i drugi sin - Jovan.

– Sa vašim rođenjem i ja se ponovo rađam, sa vašim rastom, raste i moja duša. Posmatram vas kako se bezbrižno igrate. Čista emocija. Neiskvareni. Svetle duše i punog srca koje zna samo za neograničenu ljubav. Ispratiti svaki vaš pokret, milu reč, lagano pomeranje ruke ka toplom srcu koje sija zvezdanije od svemira. I voleti vas. Voleti vas samo onako kako to majke umeju, tako da nam ceo univerzum pozavidi na beskonačnosti, zvezde da žele takav sjaj, tako da anđeli čeznu za tom silinom. Verujem u to da će vaše dve duše zauvek ostati tračak svetlosti u ovom mračnom svetu. Verujem. I verujem u vas. Sijajte mi. Zapravo, sijajmo zajedno – napisala je Seka po izlasku iz porodilišta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti