Seka Aleksić donela odluku nakon priče da je Veljko napravio dete dadilji

Seka Aleksić donela odluku nakon priče da je Veljko napravio dete dadilji

Autor: | 31/01/2024

0

Seka Aleksić doživela je veliku neprijatnost i to ni manje ni više nego od korisnika sa društvenih mreža.

Naime, kako to obično biva, bila je dovoljna samo jedna objava na popularnoj društvenoj mreži X da se pokrene lavina dezinformacija i laži.

Ata Images

 

„Ali, Veljko Sekin koji je napravio dete dadilji, a ona glumi porodičnu idilu“, glasio je status jedne korisnice koji je ozbiljno povredio pevačicu.

Seka Aleksić ubrzo je donela važnu odluku i ništa nije prepustila slučaju.

Pročitajte: Veliko slavlje u domu Seke Aleksić - folk zvezda napravila gala žurku za rođendan sina Jovana

Ona se oglasila sa željom da stavi tačku na priču koja je prilično uzdrmala sve, s obzirom na to da oboje izuzetno neguju porodične vrednosti i svaki slobodan trenutak gledaju da provedu sa svojim sinovima Jovanom i Jakovom.

„Nemam komentara! Nije tačno! Ukoliko imate porodicu i plašite se Boga, to nećete objaviti”, rekla je Seka za Informer i spustila slušalicu.

Pročitajte: Nakon teškog poraza Novak Đoković nestao, Goran Ivanišević otkrio detalje

Podsetimo, Magazin HELLO! prvi je pre mnogo godina objavio paparaco fotografije sa Crnogorskog primorja, na kojima su Seka i Veljko, a sve je mirisalo na romansu.

Arhiva Hello!

 

U to vreme dvadesetšestogodišnji Veljko u javnosti je predstavljen kao „Švajcarac srpskog porekla“, a njihova ljubavna priča mnoge je asocirala na film „Telohranitelj“ sa Vitni Hjuston i Kevinom Kostnerom.

Naime, Veljko je u život folk zvezde ušao kao lični telohranitelj, a garancija za posao bila mu je profesionalna karijera kik-boksera.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Zen/ATA Images

Slične Vesti