Tata napunio 40! Veljko Piljikić na vojvođanskom salašu proslavio jubilarni rođendan FOTO

Tata napunio 40! Veljko Piljikić na vojvođanskom salašu proslavio jubilarni rođendan FOTO

Autor: | 21/07/2023

0

Veljko Piljikić proslavio 40. rođendan

U domu Seke Aleksić uvek je veselo i uvek se nađe povod za slavlje. To se i podrazumeva kada imate srećnu, zdravu porodicu i uređen život. No, ovog puta folk zvezda i njen suprug zabavu nisu priredili u lepoj kući u Staroj Pazovi, već, kako je otkrila na Instagramu, na njenom omiljenom Salašu 137, u Čeneju.

Instagram

 
 
 

Naime, Veljko Piljikić juče je proslavio četrdeseti rođendan. Okrugli broj zahteva poseban ambijent i atmosferu, pa je par sve prepustio stručnjacima za organizaciju i dekoraciju. Nisu pogrešili, dobili su pravu bajku u neposrednoj blizini Novog Sada.

Pročitajte: Mnogo me je bolelo... Kućna pomoćnica Seke Aleksić otkrila kako se pevačica ZAISTA ponaša prema Veljku

Dugačak sto, mnoštvo elegantnih belih detalja, od posuđa do cvetnih aranžmana i ukrasa, sveće u čaši, pleteni lusteri... I sve to pod vedrim letnjim nebom. 

Instagram

 

Instagram

 

„Tata napunio 40“, napisala je popularna pevačica uz fotografiju sa suprugom. Za ovu posebnu priliku Seka je obukla dugačku haljinu sa bretelama zebrastog desena, dok se njen suprug odlučio za „casual“, sportsku varijantu.

Instagram

 
 

„Napunih 40“, nadovezao se na Sekine reči. Rođendansku zabavu sa odabranim društvom, u opuštenom i u isto vreme romantičnom ambijentu, oboje će dugo pamtiti.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti