Neko na Maldive i Sejšele, ali ne i oni: Letovanje Slobode i Vojina podiglo mnogo prašine (foto)

Neko na Maldive i Sejšele, ali ne i oni: Letovanje Slobode i Vojina podiglo mnogo prašine (foto)

Autor: | 27/07/2022

2

Letovanje Slobode i Vojina glavna tema

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković ovog leta ludo se provode u Crnoj Gori. Posle kratkog odmora u Ulcinju i Adi Bojani obreli su se u uvek inspirativnom Bokokotorskom zalivu.

Pošto ostavljaju tragove na Instagramu, kako oni, tako i njihovi prijatelji, otkrili smo da su juče svratili kod Jugoslava Karića koji ima kuću u Ljutoj, živopisnom ribarskom mestu blizu Kotora.

Pročitajte: Drugačiji od svih - Letovanje Slobode i Vojina ni nalik drugima(foto)

Instagram

 

Glumački par uživa i na suncu i u hladu. Malo su nabacivali boju na plaži, malo uživali u morskim izazovima, kao što je, na primer, vožnja skutera. 

Instagram

 

Družili su se sa Marselom Santosom, učiteljem kapoere, koji je i Novaka Đokovića podučavao toj brazilskoj veštini, a sreli su se i sa Matijom Draškovićem, sinom Elene Karić

Pročitajte: Nikad viđena zajednička fotografija - Fatalna ljubav Elene Karaman bio je on, važili su za najlepši par Beograda

Instagram

 

„Tetkino“, napisala je Sloboda pored zajedničke fotografije.

Instagram

 

Ako se pitate kako mu je tetka, objasnićemo vam: Elenina majka Verica Rakočević i Slobodina baka sa tatine strane su rođene sestre. Kada je lepa glumica iz rodnog Leskovca došla u Beograd da studira, najveću podršku pružila joj je upravo čuvena kreatorka.

Komentari (2)

Loading
Sloba 15:55 29.07.2022
Odgovori

Bože, oni su meni predivni po svakom pitanju,lepi, prirodni i jednostavni, uspešni, pristojni, čini mi se i preskromni..

Slobodan 21:24 29.07.2022
Odgovori

kad bi otišli na drugu destinaciju izgubili bi se ni interpol nebi mogo da ih nađe tu nema šanse da zalutaju jer je obala dvadeset kilometara mogu svaki dan da je obiljaze pješke

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još