Drugačiji od svih: Gde to letuju Sloboda i Vojin? (foto)

Drugačiji od svih: Gde to letuju Sloboda i Vojin? (foto)

Autor: | 20/07/2021

1

Letovanje Slobode i Vojina drugačije od svih

„Mornari znaju more se plavi, samo u sećanju, samo u glavi, samo na slici, na razglednici...“

Možda ne znamo gde letuje Sloboda Mićalović, a imajući u vidu njen beskompromisni stav da detalje iz privatnog života ne iznosi u javnost, ne čudi što je njena morska lokacija ostala „no name“, ali zato znamo da ni na odmoru ne može bez lepe reči.

Pročitajte: Pravo iznenađenje - Sloboda i Vojin oduševili zajedničkim pojavljivanjem na crvenom tepihu

Zanosna glumica uz objavu na „Instagramu“ napisala je odlomak iz „Neverovatne morske pesme“, Mike Antića, i tako, svesno ili ne, podstakla brojne pratioce da i sami prelistaju stranice neke knjige ili se podsete stihova koje dugo nisu čuli.

Letovanje Slobode i Vojina - Svi se pitaju gde su to?

S druge strane, Slobodin suprug Vojin Ćetković odlučio je da boravak na moru iskoristi za bavljenje sportskim aktivnostima. Opremljen daskom za surfovanje hrabro se zaputio u susret talasima, a među komentarima koji se mogu pročitati ispod objave može se naći i onaj koji je ostavila njegova koleginica Milena Vasić.

Budući da je i sama ljubitelj sportova na vodi, Milenino oduševljeno „bravooo“ moglo se i očekivati.

Inače, ovih dana po ko zna koji put reprizira se serija „Porodično blago“, a da je i dalje aktuelna i gledana, iako je snimljena pre skoro dve decenije, svedoči činjenica da Vojina Ćetkovića pratioci na „Instagramu“ iznova oslovljavaju sa – Brando.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti