Nisu baš sve spone pokidane: Ovo još spaja Elenu i Jugoslava Karića (foto)

Nisu baš sve spone pokidane: Ovo još spaja Elenu i Jugoslava Karića (foto)

Autor: | 10/08/2021

0

Elena i Jugoslav Karić – “ljuta” veza

Nisu sve spone između Elene Karaman i Jugoslava Karića pokidane. Večno će ih vezivati sin Simon, ali i neke nekretnine, bar u dogledno vreme. Iako su posle razvoda prodali vilu na Kosmaju, bivši par i dalje deli kuću u Ljutoj.

Miloš Nadaždin

 

Oaza u Bokokotorskom zalivu, u malom živopisnom naselju na obali ispod Cetinja, ušuškana je između kristalne pučine i guste planine. Skrojena je prema postulatima feng šuija, opremljena nameštajem od organskih materijala, a estetika vile za koju kažu da je najveća na kotorskoj rivijeri u službi je udobnosti. Prostor pun ljubavi, po meri ugledne dizajnerke enterijera.

Pročitajte: Posle još jednog dokaza da je njihovoj ljubavi došao kraj, oglasili se Elena i Jugoslav Karić

Miloš Nadaždin

 

Ovog leta meštani su prvi videli Jugoslava. Nekoliko dana kasnije stigla je njegova bivša supruga, koja je na „Instagramu“ otkrila svoj omiljeni kutak.

‒ Kada sam gradila kuću pre deset godina, želela sam da postane moja oda letu. Hram u kome imate osećaj da ste u raju. U ovoj prijatnoj bašti mogu da zaronim u prostor između svetova, gde obitava kreativnost. Nove ideje padaju kao konfete... Ovde pronalazim inspiraciju dok radim na novom projektu.

Pročitajte: Elena i Jugoslav Karić - Buran razvod još burnijeg braka

Mesto u kome je smeštena letnja rezidencija bivšeg para nosi „ljut“ naziv, ali je veoma pitomo i inspirativno, neodoljivo za kreativce poput Elene.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti