Pozitivan šok! Samanta se vraća u popularnu seriju, ovo su bili njeni uslovi

Pozitivan šok! Samanta se vraća u popularnu seriju, ovo su bili njeni uslovi

Autor: | 05/06/2023

0

Samanta Džons se vraća u seriju 

And just like that, Samanta Džons vraća se u igru. Doduše, na jedno veče, odnosno u jednu epizodu nastavka „Seksa i grada“. I u jednu jedinu scenu, otkriva „Variety“. Biće to telefonski razgovor između nje i Keri Bredšo, navodi magazin, u poslednjoj epizodi druge sezone čije je snimanje nedavno privedeno kraju.

Profimedia

 

Scena je snimljena 22. marta, pod velom tajne i bez ikakvog direktnog kontakta Kim Katral sa ostalim glumicama. Nije bilo ni interakcije sa rediteljem Majklom Patrikom Kingom. To su bili njeni uslovi, tvrdi blizak izvor. Na trenutak se vratila i kostimografkinja i stilistkinja Patriša Fild, kako bi je obukla.

Vest da ćemo ponovo videti Samantu, makar na nekoliko sekundi, mnoge fanove je šokirala jer rastanak Katralove sa ekipom nije protekao u prijateljskoj atmosferi. Neki smatraju da je to bio mudar i sasvim razumljiv potez autora serije, budući da prvi „And just like that...“ serijal nije naišao na veliko oduševljenje gledalaca, a većina se slaže sa zaključkom da „to nije to bez Samante“ i da je „Seks i grad“ bez nje samo – grad.

Pročitajte: I u sedmoj deceniji samo takva zavodnica - Kim Katral konačno u javnosti sa 14 godina mlađim dečkom (foto)

Dia Dipasupil/Getty Images

 

- Igrala sam Samantu i volela sam je. Osećala sam se nekako zaštitnički prema njoj – istakla je svojevremeno Kim Katral. Prošle godine, kada se malo slegla prašina oko nove priče o popularnim Njujorčankama, koje više nisu kvartet, već trio, a u priču su ušli i neki novi likovi, glumica je rekla da treba znati stati kada je kraj, odnosno staviti tačku u pravom trenutku.

Dugo se šuškalo da je uzrok njenog izostanka bio druge prirode, to jest da su ona i njene koleginice Sintija Nikson i Kristin Dejvis dobijale drastično manji honorar od Sare Džesike Parker, zbog čega je izbila pobuna. Na koji način su je nagovorili da se ponovo pridruži ekipi, makar nakratko, za sada nije poznato. Katral trenutno igra u filmu „About my father“ pored Roberta de Nira, a krajem juna na „Netfliksu“ ćemo je gledati u drami „Glamourous“, u ulozi mejkap mogula.

Pročitajte: Ispovest Kim Katral - Zašto sam odlučila da neću imati decu

Dan Callister/Liaison/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dan Callister/Liaison/Getty Images