Ovako danas izgleda Samantin dečko Smit Džerod, iz serije "Seks i grad"

Ovako danas izgleda Samantin dečko Smit Džerod, iz serije "Seks i grad"

Autor: | 14/03/2017

0

Možda najpoznatiji ženski kvartet sa TV ekrana Keri, Miranda, Šarlot i Samanta, i toliko godina nakon prestanka snimanja serije i dalje su prisutne u našim sećanjima, ali povremeno i na televizijskim ekranima. I to je super, jer možemo ponovo da se podsećamo njihovih ljubavnih avantura i pravih ljubavi, njihovog prijateljstva i da uživamo u lepotama Njujorka.


I dok se u medijima svako malo šuška o novim datumima snimanja, među našim prijateljima i dalje traje polemika da li je u redu što je Keri završila sa Zverkom. Nekima kao favorit iz senke ostaje svakako Ejdan, ali samo do onog trenutka dok se ne setite jednog posebnog momka! Naravno, u pitanju je seksi plavušan - Smit Džerod.

 

Glumac Džejson Luis je igrao ulogu Samantinog momka koji ne samo što je super izgledao već je bio sjajan prema njoj. I romantičan i posvećen, i uvek podrška Samanti. Sećate se sigurno kada je obrijao kosu da bi pružio podršku Samanti koja se tada borila sa rakom!

 

Pošto se serija zvanično završila pre 13 godina, i Smit Džerod je otišao iz naših života. Ali, sada je tu njegov Instagram nalog, i u mogućnosti smo da ovog lepotana opet gledamo na dnevnom nivou. A Džejson Luis je još lepši kako su godine prošle! I dalje se bavi glumom, trenutno igra u NBC-jevoj seriji Midnight, Texas.

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on Jul 7, 2016 at 7:39am PDT

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on Mar 9, 2017 at 7:41pm PST

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on Mar 3, 2017 at 9:44am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Džejson Luis

Najnovije vesti