Luka i Leon su naše sve: Ana i Bastijan prvi put o sinovima, njihovom odrastanju i vaspitanju

Luka i Leon su naše sve: Ana i Bastijan prvi put o sinovima, njihovom odrastanju i vaspitanju

Autor: | 25/06/2022

0

Luka i Leon Švajnštajger su veliki momci

Ovogodišnji “Rolan Garos” bio je pod posebnom “prismotrom”, a u publici smo, posle duže vremena, primetili mnogo svetski poznatih lica. Reklo bi se da je fotografima bila najinteresantnija pobednica prestižnog turnira iz 2008. Parižani se dobro sećaju famoznog finala posle kojeg se Ana Ivanović popela na prvo mesto liste najboljih teniserki i na toj poziciji ostala 12 nedelja. Potpuno ih je opčinila tog juna, a nešto slično desilo se i 14 godina kasnije.

Naime, dok se šetala gradom svetlosti za lepom Beograđankom okretali su se i ljubitelji tenisa, i fotoreporteri, i svi pored kojih je prošla. Bila je u centru pažnje, kao u vreme kada je harala sportskim terenima. Jedina razlika je u tome što se ovog puta nije odvajala od supruga. Bastijan Švajnštajger pravio joj je društvo na tribinama dok je pratila mečeve.

Pročitajte: Luka i Leon ga obožavaji - Recept Ane Ivanović kojem se njeni sinovi najviše raduju

Brax

 

Da su tim snova bilo nam je jasno čim su izgovorili sudbonosno “da” u romantičnoj Veneciji. Posle šest godina srećnog braka između njih dvoje i dalje pršte varnice na sve strane, zaključuje Hili Ingenhoven, novinarka nemačkog magazina “Gala”, sa kojom su nedavno razgovarali u Minhenu. Proglašeni su za zvezde večeri istog trenutka kada su se pojavili na crvenom tepihu ispred hotela u kome je održana dodela nagrada za najbolji brend. No, Ana i Basti i sami su svojevrstan brend.

Oboje su zaštitna lica nemačke modne kuće “Brax” i lanca prodavnica opreme za kuću. Sve im polazi za rukom kada su zajedno. Jedini problem je, žali se nekadašnji prvotimac “Bajerna”, to što još nije uspeo da pobedi Anu kada ukrste rekete. Zna se ko je gazda u tom domenu... Da li im je lakše kada rade zajedno, interesovalo je Hili na početku intervjua.

Pročitajte: Luka i Leon ne mogu da mu odole - Ana Ivanović oduševila receptom za zdrav sladoled (video)

Brax

 

‒ Lakše je, a i zabavnije – kaže Ana.

‒ Imam pored sebe nekog kome bezrezervno verujem i sa kim mogu sve da podelim, za razliku od vremena kada sam se bavila tenisom, jer sam tada bila sama na terenu. Važno nam je da se naše životne vrednosti i pogledi na svet slažu sa onim što promovišemo.

‒ Da, mnogo je zabavnije kada zajedno radimo – slaže se njen suprug.

Koliko jezika govore vaši sinovi?

Ana: Četiri. Nemački, srpski, engleski i španski. Kada se zajedno igraju, ponekad pričaju na španskom. Tada baš i ne znamo šta tačno govore. (smeh)

HELLO!

 

Luka i Leon obožavaju da putuju 

Koje mesto vam je uvek u srcu?

Ana: Da budem iskrena, to je danas moja porodica. Mnogo sam putovala dok sam se profesionalno bavila tenisom, obišla sam svet, nikad nisam bila kod kuće. Skoro cele godine sam bila na točkovima, kofer je uvek bio spakovan... Srećno mesto za mene je ono na kome sam sa porodicom.

Da li vaša deca vole da putuju?

Ana: Bilo nam je važno da se od malih nogu naviknu na putovanja i na spavanje na različitim mestima. Možda zbog toga nisu spavali četiri godine. (smeh) Šalim se, vole da putuju.

Kako ste podelili uloge roditelja?

Ana: Bastijan je zabavna strana, dok sam ja stroga. Kada im da nešto slatko, odmah mi kažu, jer znaju da im ne bih dozvolila.

Pročitajte: Knjiga o kojoj bruji Nemačka - Bastijanova biografija otkrila veliku istinu o Ani posle koje ćete ga gledati drugim očima

Brax

 

Kako izgleda vaš savršen dan?

Bastijan: Savršen dan je onaj koji provodim sa porodicom. Ja sam srećan čovek, trudim se da zaspim sa osmehom i da se sa njim probudim.

Ana: Savršen dan je kada sam sa decom. Oni vole da idu u muzej ili zoološki vrt. A kada odu u krevet, nas dvoje često izađemo u neki dobar restoran.

Bastijan: Sa sportske tačke gledišta, taj dan sveo bi se na ostvarenje želje da konačno dobijem jedan set protiv Ane. To mi još nije pošlo za rukom.

Ana: Jedina stvar koju je dobio kada je poslednji put igrao protiv mene bila je topla vreća za leđa.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti