Ana Ivanović: Godišnjica braka na talasima Mediterana

Ana Ivanović: Godišnjica braka na talasima Mediterana

Autor: | 06/08/2017

0

Prošle godine u ovo vreme jedna od najlepših sportistkinja sveta uživala je na rajskim Maldivima, na medenom mesecu koji je usledio odmah posle romantičnog venčanja u Veneciji. Iako je Ana Ivanović odlukom da okači reket o klin i oprosti se od tenisa rastužila milione fanova, izgleda da joj bračni život prija mnogo više nego onaj sportski, često naporan i opterećujući, koji je vodila od svoje pete godine.

Kada je, posle brojnih neuspešnih veza, upoznala kapitena nemačke fudbalske reprezentacije Bastijana Švajnštajgera, shvatila je da ne mora baš svakog dana da prati isti monotoni raspored i da svet ne čine samo treninzi od ranog jutra, turniri, hotelske sobe i neprestana putovanja sa jednog na drugi meridijan.

Pred obeležavanje prve godišnjice braka, Ana i Švajni odlučili su da se vrate na “mesto zločina” - u Italiju. No, ovog puta nisu se zadržavali u Veneciji, u kojoj su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav i krstarili kanalom „Grande“. Veći deo jula proveli su putujući Apeninskim poluostrvom i uživajući u nešto drugačijim živopisnim predelima, poznatim po dobrom vinu i hrani. Iako su pratiocima na „Instagramu“ rado pokazivali zajedničke fotografije, nisu želeli da im otkrivaju u kojim su mestima boravili kako im novinari ne bi ušli u trag.

S druge strane, nisu se trudili da sakriju dobro raspoloženje. Lepa Beograđanka zagolicala nam je maštu sa svega tri reči: “Negde u Italiji...” Neki su uspeli da prepoznaju krajolik oko jezera Komo, čijim se obalama šetala držeći supruga za ruku. Dakle, jedna od njihovih destinacija bila je Lombardija. A 12. jula, tačno godinu dana posle bajkovite venecijanske ceremonije kojom su ozvaničili početak zajedničkog života, objavila je sliku sa venčanja, napisavši: “Nikada neću zaboraviti ovaj dan. Srećna godišnjica, ljubavi!”

Odmor u Evropi nastavili su u još jednoj njima dragoj zemlji, Španiji, na ostrvu Majorka, gde nekadašnja teniserka još od 2008. ima kuću. Paparaci su ih već prvog dana ulovili na delu, kako poput zaljubljenih tinejdžera razmenjuju nežnosti u lokalnom restoranu. Na ručku nisu bili sami, već sa Aninim roditeljima Draganom i Miroslavom. Srećni i nasmejani, uživali su u razgovoru i nazdravljali crvenim vinom. Upravo na Majorki Ana se prošlog leta spremala za venčanje.

Bastijana je upoznala pre tri godine u Njujorku, dok je igrala na „US Openu“ i od tada se ne razdvajaju. Proletos su bili zauzeti preseljenjem na drugu stranu Atlantika. Slavni fudbaler potpisao je ugovor za klub “Čikago Fajer”, te je popularni “vetroviti grad” postao njihov novi dom. Odmah su se bacili u potragu za savršenim životnim prostorom, angažujući najbolje agente za nekretnine.

Već u aprilu uselili su se u apartman u elitnom kvartu Stritervil, nedaleko od peščane plaže „Ouk strit“, koja pripada velikom jezeru Mičigen. Dok Švajni vredno trenira sa svojim timom Ana se trudi da upozna sve lepote metropole na severu Amerike. Jedna od njenih omiljenih aktivnosti je vožnja brodićem po jezeru. Na takav izlet vodila je i kumu Miroslavu Najdanovsku, koja joj je nedavno bila u poseti.

Na “Instagramu”, na kojem ima više od milion i trista hiljada pratilaca, svakodnevno objavljuje dogodovštine iz “novog” života. Pored raznih reklamnih kampanja u kojima se snalazi jednako uspešno kao nekad na teniskim terenima, Ana voli da fanovima otkriva nepoznate, ali njoj vrlo izazovne lokacije Čikaga. Dobro ih je zabavila i pitanjem ko im je omiljeni putopisni fotograf na društvenim mrežama. Mnogi su joj savetovali da bi tom pozivu mogla i više da se posveti.

Snežana Ilić Guliver/splash/Instagram
Tagovi: ana ivanović

Pročitajte još

Najnovije vesti