Ovu prelepu plavušu viđate na malim ekranima, ali niste znali da je baš ona majka Mirke Vasiljević

Ovu prelepu plavušu viđate na malim ekranima, ali niste znali da je baš ona majka Mirke Vasiljević

Autor: | 17/06/2022

3

Majka Mirke Vasiljević je ona

Glumica Mirka Vasiljević na javnu scenu zakoračila je još kao petnaestogodišnja devojčica, a u svemu čime je želela da se bavi bezrezervnu podršku pružala joj je majka Mirjana. Tako je i danas kada je Mirka ostvarena žena i majka četvoro dece

Pročitajte: Prerano je napustio njen život - On je bio otac Mirke Vasiljević

Mirko Tabašević

 

Majka Mirke Vasiljević bavi se veoma odgovornim poslom 

Gospođu Vasiljević, od koje je Mirka nasledila lepotu, harizmu i stav, često viđamo na malim ekranima, ali malo ko ih je povezao. Uostalom, to i ne treba da čudi budući da predstavljaju različite profesije. 

Pročitajte: Majka Mirke Vasiljević ćerki dala važnu lekciju, mnoge žene će slediti njen primer

youtube printscreen

 

Mirjana Vasiljević direktorka je Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološkim uslugama i uslugama vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije. Za vazduhoplovstvo se, baš kao njeno dete za umetnost, opredelila rano. Posle prakse u srednjoj školi i prolazeći sve poslovne faze, korak po korak, stigla je do sadašnje odgovorne funkcije.

youtube printscreen

 

‒ Kontrole letenja različitih zemalja moraju da budu usklađene, sve mora da bude harmonizovano i bez zastoja zato što avioni na granici ne mogu da stanu. Iz tog razloga i kontrolori moraju da budu maksimalno fokusirani pa su smene takve da u okviru radnog vremena u kontinuitetu mogu da rade najviše dva sata. U vreme najgušćeg saobraćaja tokom letnje sezone čak samo jedan sat, posle čega sledi sat vremena pauze ‒ opisala je Mirjana Vasiljević u jednom intervjuu kako izgledaju njena zaduženja na radnom mestu.

Komentari (3)

Loading
Yergio 22:13 17.06.2022
Odgovori

Ona nije avuša nego izrazita cr ka, išla sa mnom u srednju školu, Mirjana Dragićević. Nije izgledala loše, sad baš da je prelepa... 😩

prcek 13:53 19.06.2022
Odgovori

Ja mislio da radi kao čistačica na aerodromu,i to veoma uspešno.Zbog pozicije je i uspela da pogura ćerku

Ксенија 01:06 20.06.2022
Odgovori

Мирка јесте лепа, али мама, свака јој част на положају који заузима, никако не спада у категорију лепих жена њених година. Изгледа сасвим обично, осим што је нападно нашминкана.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti