Mediji su pisali i nagađali, a Mirka Vasiljević prvi put progovorila o polu četvrte bebe

Mediji su pisali i nagađali, a Mirka Vasiljević prvi put progovorila o polu četvrte bebe

Autor: | 05/07/2021

2

Trudna Mirka Vasiljević polako ali sigurno gazi šesti mesec i sa osmehom na licu iščekuje četvrti porođaj. Do sada se nije oglašavala ovim povodom u medijima, ali svesna da je termin sve bliži nevenčana supruga Vujadina Savića gostujući u emisiji  "Premijera-vikend specijal" priznala je kako se oseća. 

- Nisam neko ko je plašljiv i neko ko ima strah. Ako imate ljude uz sebe koje volite, sve je moguće rešiti sa osmehom na licu. Dosta stvari mi je poznato, neke stvari sam zaboravila. Mala deca su mala briga, velika deca velika briga. Kada dođete u neke druge godine zaboravite. Mi smo želeli veliku porodicu, nikad dosta. I imamo veliku porodicu - rekla je trudna Mirka Vasiljević, koja se po prvi put javno dotakla teme kog je pola beba.

Pročitajte: Mirka Vasiljević prošetala trudnički stomak - Čim je stigla u Beograd zaputila se na ovu adresu (foto)

ATA Images

 

- Nismo od tih što pričamo, u oktobru ćemo svi slaviti i videti kog je pola beba - kroz osmeh je rekla glumica i dodala da se u Beogradu porodično neće dugo zadržati. 

Mi bi da pobegnemo od kofera i novih sredina, ali još neku godinu ćemo to morati. Ovde ću biti još malo. Na školskom smo raspustu konačno, ja sam mu se više obradovala nego deca. Do septembra smo opušteni - zaključila je Mirka. 

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još