Mirka Vasiljević od majke naučila najvažniju lekciju, mnoge žene će slediti njen primer

Mirka Vasiljević od majke naučila najvažniju lekciju, mnoge žene će slediti njen primer

Autor: | 31/05/2022

2

Lepota Mirke Vasiljević ostavlja bez daha 

Od trenutka kada smo je upoznali kao Sofiju u filmu „Mi nismo anđeli 2“, za Mirku Vasiljević „zalepio“ se epitet lepa, koji je prati do danas. 

Prvi film snimila je kao devojčurak od 15 godina, danas ima 32, majka je četvoro dece i još je podjednako neodoljiva, što i ne treba da čudi jer neguje prirodan izgled. 

Pročitajte: Ona je neverovatna - Lepota Mirke Vasiljević oduševljeva, samo 10 dana od porođaja glumica zaigrala u kožnim helankama i papučama (video)

Mirko Tabašević

 

‒ Mediji diktiraju trend lepote i mladosti, ali dosta toga se nosi iz kuće. Ja sam oduvek bila jako vezana za majku i tetku i odrastala gledajući njih dve koje redovno idu kod kozmetičara, frizera, na zdravstvene preglede. Ako takav stav o nezi imate u kući, usvajate to kao nešto normalno ‒ kaže Mirka, koja je umerena kad je o mejkapu reč.

‒ Volim da bude primeren mojim godinama i događaju kome prisustvujem ‒ napominje.

Pročitajte: I posle najstresnijeg dana njen dodir leči - Vujadin Savić u zagrljaju svoje boginje, ima li šta slađe (foto)

Mirko Tabašević

 

Vešte ruke iskusnog šminkera Bojana Vukadinova nedavno su doterale Mirku za jednu svečanost, a rezultat je bio takav da bi njena fotografija bez problema mogla da se nađe na „beauty“ stranicama bilo kog svetski poznatog magazina.

Instagram

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Žotžo 20:22 09.06.2022
Odgovori

Da stvarno ko je bio6njen otac, ništa se ne zna?? Čemu takva misterija, jel bio poznat??

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti