Kraj! Mirka Vasiljević četiri meseca posle porođaja otkriva: Vraćam se sa decom u Srbiju

Kraj! Mirka Vasiljević četiri meseca posle porođaja otkriva: Vraćam se sa decom u Srbiju

Autor: | 15/02/2022

0

Porodica Mirke Vasiljević i Vujadina Savića pred novim izazovom

Mirka Vasiljević povukla se iz javnog života, pa je u prethodnom periodu nismo viđali ni u javnosti ni u pozorištu. Ali, samo nakratko. Naime, s obzirom na to da je pre četiri meseca na svet donela devojčicu Aniku, popularna glumica okrenuta je isključivo porodici i obavezama oko četvoro dece.

Pročitajte: Ona je neverovatna, slavlje na Kipru - Mirka samo 10 dana od porođaja zaigrala u kožnim helankama i papučama (video)

Mirko Tabašević

 

Lepa glumica i fudbaler Vujadin Savić sa sinovima Andrejom i Mihajlom ćerkama Adrijanom Anikom nedavno su svega nekoliko dana boravili u Srbiji kako bi porodica upoznala novog člana, a korona je učinila da broj ljudi sa kojima će se videti bude sveden na minumum.

Porodica Mirke Vasiljević ponovo pakuje kofere 

Bilo kako bilo, Mirka i Vujadin vratili su se na Kipar, koji, po svemu sudeći, neće još dugo biti njihov dom. Glumica je u telefonskom uključenju u emisiju „Premijera vikend specijal“ otkrila da im se uskoro ponovo smeši selidba.

Pročitajte: Porodica Mirke Vasiljević je preslatka - Vujadin Savić objavio prvu fotografiju malene Anike (foto)

Ata Images

 

‒ Vujadinu u maju ističe ugovor sa fudbalskim klubom za koji igra, tako da nas ponovo čeka selidba.

Gde će sada biti njihov dom, jasno je kao dan.

‒ Ja se sa decom vraćam u svoju bazu, a to je Beograd, a što se tiče Vujadina, to ćemo videti. Na njemu je da sa svojim timom odluči šta će, gde će i kako će, pa ako novi grad bude dobar za nas, u smislu škole, pridružićemo se. Bogu hvala, imamo gde da budemo ‒ zaključila je Mirka kroz osmeh.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još