Gledate je u vestima, a nemate pojma da je prelepa plavuša majka Mirke Vasiljević FOTO

Gledate je u vestima, a nemate pojma da je prelepa plavuša majka Mirke Vasiljević FOTO

Autor: | 18/02/2023

0

Majka Mirke Vasiljević često se pojavljuje na televiziji

Glumica Mirka Vasiljević na javnu scenu zakoračila je još kao petnaestogodišnja devojčica, a u svemu čime je želela da se bavi bezrezervnu podršku pružala joj je majka Mirjana. Tako je i danas kada je Mirka ostvarena žena i majka četvoro dece.

Pročitajte: Prerano je napustio njen život - On je bio otac Mirke Vasiljević

Boško Karanović

 

Gospođu Vasiljević, od koje je Mirka nasledila lepotu, harizmu i stav, često viđamo na malim ekranima, ali malo ko ih je povezao. Uostalom, to i ne treba da čudi budući da predstavljaju različite profesije.

Pročitajte: Nikada više žrtva - Mirka Vasiljević pretrpela nasilje, ovo joj je promenilo život

Youtube printscreen

 

Majka Mirke Vasiljević bavi se odgovornim poslom

Mirjana Vasiljević direktorka je Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološkim uslugama i uslugama vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije. Za vazduhoplovstvo se, baš kao njeno dete za umetnost, opredelila rano. Posle prakse u srednjoj školi i prolazeći sve poslovne faze, korak po korak, stigla je do sadašnje odgovorne funkcije.

Youtube printscreen

 

‒ Kontrole letenja različitih zemalja moraju da budu usklađene, sve mora da bude harmonizovano i bez zastoja zato što avioni na granici ne mogu da stanu. Iz tog razloga i kontrolori moraju da budu maksimalno fokusirani pa su smene takve da u okviru radnog vremena u kontinuitetu mogu da rade najviše dva sata. U vreme najgušćeg saobraćaja tokom letnje sezone čak samo jedan sat, posle čega sledi sat vremena pauze ‒ opisala je Mirjana Vasiljević u jednom intervjuu kako izgledaju njena zaduženja na radnom mestu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti