Dijana Đoković posle 35 godina otkrila veliku porodičnu tajnu: Srđan mi to nikad nije oprostio...

Dijana Đoković posle 35 godina otkrila veliku porodičnu tajnu: Srđan mi to nikad nije oprostio...

Autor: | 18/06/2022

1

Tajna Dijane Đoković otkrivena posle 35 godina

Dijana Đoković nedavno se u emisiji „Dok anđeli spavaju“ prisetila prvih trenutaka majčinstva i 22. maja 1987. godine, kada je Novak ugledao svet.

‒ Čim su mi ga doneli, znala sam da je moj. Bio je jedini bez povoja na glavi, taman, drao se kao magare. Odmah sam rekla: „Ovaj je moj, garant!“ (smeh) Od prvog dana je bio grlat, a izgledao je kao beba od tri meseca – ispričala je Dijana uz osmeh.

Pročitajte: Jelena će tek sada pobesneti! Dijana Đoković otkrila kako provodi vreme sa unucima - Ja sam tu da kršim pravila

ATA Images

 
 

‒ Trebalo je da se rodi u znaku Bika, ali je „pretekao“ nekoliko dana. To mi Srđan nikad nije oprostio. Zašto nije Bik, nego je prešao u Blizance, ali šta ja da radim kad dete neće napolje. Bilo mu je lepo u maminom stomaku, pa smo morali da izazovemo porođaj. Kada se konačno rodio, bio je velika beba, imao je četiri kilograma i 250 grama. On je mene „pojeo“ iznutra. Četrdeset dana nisam mogla da dođem sebi i da vratim organe na mesto. Skoro da nisam mogla da dišem posle porođaja, u stomaku sam imala rupu. Ali, Bogu hvala, sve je bilo kako treba.

Pročitajte: Vesele osamdesete i beli karanfil na reveru - Ovako su Dijana i Srđan Đoković izgledali na venčanju (foto)

youtube printscreen

 

Novak je, dakle, propisno namučio mamu. Očigledno je bio uporan i tvrdoglav još dok se nalazio u njenom stomaku. Te osobine nosi i danas. U njegovom slučaju, pokazale su se u najboljem svetlu.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još