Otkrivena tajna Karleušinog oca: Dragan je godinama krio, ISTINA ugledala svetlost dana

Otkrivena tajna Karleušinog oca: Dragan je godinama krio, ISTINA ugledala svetlost dana

Autor: | 04/06/2023

0

Otac Jelene Karleuša dugo je krio svoju biografiju

Pevačica Jelena Karleuša, često je isticala da je njena najveća podrška bila pokojna majka Divna, a samo smo u nekoliko navrata imali prilike da čujemo detalje iz života njenog oca Dragana Karleuše.

Setimo se, Divna se sa 19 udala za Dragana 1977. godine, a već iduće godine dobili su ćerku Jelenu, danas popularnu pevačicu. U to vreme Divna je bila studentkinja Pravnog fakulteta, a Dragan kriminalistički inspektor. Razveli su se dok je Jelena još bila mala, a nakon rastanka njen otac je u drugom braku dobio dva sina, dok Divna nije želela da ima još dece.

Pročitajte: Nika je zaista dedina kopija - Retka porodična fotografija Jelene Karleuše

Instagram

 

- Kad sam ja bila na poslu, kod kuće ju je čekala baka sa jelom koje voli. Sve što je poželela, bilo joj je kupljeno. Ja sam je vodila na more, otac takođe, i sve je dobijala duplo. Ostala je da živi sa mnom, ali je otac uvek bio uz nju kad joj je to trebalo. Poveravala mi se i izgradile smo divan odnos, što nikada nije zloupotrebila. Nisam želela da rodim drugo dete da tu ljubav prema njoj ne bih delila na dva dela. Kada sam se razvela, moja odluka da ne rodim drugo dete bila je još snažnija jer nisam želela da Jelena ima polubrata ili polusestru. I ona je volela da bude jedinica, princeza i obožavano biće - pričala je Divna o ljubavi prema ćerki kojoj je bila velika podrška u životu.

Pročitajte: Ovaj folk pevač je 17 godina bio ljubav majke Jelene Karleuše - Živi povučeno, a evo kako danas izgleda FOTO

Instagram

 

Ipak, Karleuša je kao članica žirija u “Zvezdama Granda” iznenadila je sve kad je u jednoj emisiji otkrila delić iz biografije svog oca, kada je takmičar pevao pesmu “Lola” koju u originalu izvodi Čobi što je pevačicu podsetilo na oca.

- Ne znam da li znate ali moj otac je svirao bubnjeve sa grupom ‘Pro arte’ baš na pesmi ‘Lola’ i to je bilo mnogo pre njegove policijske karijere - ispričala je Jelena koja je očigledno muzikalnost nasledila od svog oca. Inače, grupu “Pro arte” osnovao je 1967. godine klavijaturista i kompozitor Đorđe Novković, a sa dolaskom Vladimira Savčića Čobija u grupu oni postaju prave zvezde.

Dragan je Jeleni nakon Divnine smrti velika podrška.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin