Vladan Savić otvoreno o odnosu sa suprugom: Svi misle da smo se razišli

Vladan Savić otvoreno o odnosu sa suprugom: Svi misle da smo se razišli

Autor: | 04/03/2021

0

Vladan Savić i Jovana Jocić uživaju u divnom emotivnom odnosu i već dve i po godine ponosni su roditelji malene Anđelije. Frontmen grupe "Magla bend", iako još uvek nije stao na ludi kamen sa svojom verenicom, ne krije da njihova ljubav odoleva svim izazovima i problemima modernog doba. 

Pročitajte:  Ovo sigurno niste očekivali - Vladan Savić otkrio neobičan detalj veze sa Jovanom

ATA images

 

 

Naime, poznato je da se Vladan i Jovana, iako oboje aktivni na društvenim mrežama, međusobno ne prate. Zbog svega toga, mnogi mediji su se pitali da li je njihov "brak" u krizi, budući da "nisu prijatelji" na popularnim mrežama.

- Ne pratimo se. Nije život "Instagram". Zašto moram da se pratim sa svojom suprugom kada sam non - stop sa njom, potpuno je nebitno ali izgleda da nije nebitno - istakao je on za "grand.online" i dodao: 

- Čim se ne pratimo, odmah svi misle da smo se razišli.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije bajkovite proslave - Jovana i Vladan Savić krstili ćerku Anđeliju

ATA Images

 

 

Vladan ne smatra da treba da se vodi ovim nepisanim digitalnim pravilima i navodi da je većinu slika koje ona izbacuje on napravio, te da nema potrebe da ih iznova gleda. Muzičar navodi i da njegova supruga Jovana nije ljubomorna. 

- Jovana je super i ona u potpunosti razume moju profesiju, tako da nemamo problema te vrste - istakao sa ponosno Vladan. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još