Svadbena zvona odjekuju: Presrećni Suzana i Saša potvrdili najlepše vesti, svaki roditelj živi za ovaj dan

Svadbena zvona odjekuju: Presrećni Suzana i Saša potvrdili najlepše vesti, svaki roditelj živi za ovaj dan

Autor: | 14/05/2022

0

Sin Suzane Jovanović iz prvog braka Danijel kog je njen suprug Saša Popović prihvatio kao svog, staje na ludi kamen. Kako je pevačica otkrila njen naslednik će izgovoriti sudbonosno "da" svojoj izabranici Tijani 19. maja.

Pročitajte: Sin Suzane Jovanović je samo takav dasa, Saša ga je prihvatio kao svoje dete (foto)

Boško Karanović

 

- Sve se radi u hodu, deo po deo, jednostavno ne može sve odjednom. Čekate potvrdu gostiju, da li će doći svi ljudi koje ste pozvali. Deca su se takođe angažovala, i Danijel i Tijana, ne mogu da kažem da nisu. Preuzeli su i oni deo obaveza na sebe, ali mislim da će sve uskoro biti gotovo - istakla je Suzana za "Grand" i dodala:

- Ma oni u početku su hteli samo do matičara uz kumove, međutim kada smo počeli da pravimo spisak, krenuli smo od najužih, ali se to proširi. Oni zaista ne vole ništa veliko i spektakularno, skromni su oboje, ali na kraju se proširuje jer ne možete da zovete neke ljude na čijim smo veseljima mi bili. Koliko god da dođe svi su dobrodošli, samo da protekne sve u najboljem redu. Veselje je jednom u životu, rekla sam i sinu i snajki, sada jednom svadba i više nema.

Boško Karanović

 

Sin Suzane Jovanović našao je ljubav svog života 

Pevačica izabranicu svog sina veoma ceni i poštuje i jedva čeka dan kada će ona i zvanično postati deo porodice.

- Ona je toliko jedna jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažjiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu - rekla je Suzana, pa dodala:

Pročitajte: Majka je Suzani Jovanović branila da se uda, a život joj je preko noći postao bajka

Dejan Milićević

 

- Ja sam njima reka da porade po tom pitanju (prim.aut. dece), ali oni mladi samo imaju neke obaveze i čekaju da ih završe. Rekla sam im da dok oni prave planove, onaj gore im se smeje. Pravite to dete dok smo Sale i ja mlađi, da vam pomognemo i dok smo voljni, a posle kako hoće - zaključila je pevačica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti