Suzana Jovanović priznala sve o RAZVODU: Pre i posle Saše ništa nije isto...

Suzana Jovanović priznala sve o RAZVODU: Pre i posle Saše ništa nije isto...

Autor: | 23/03/2023

0

Suzana Jovanović duže od dve decenije uživa u skladnoj ljubavnoj priči sa Sašom Popovićem. Ipak, nije uvek bilo lako. Kako je pevačica nedavno otkrila, prvi brak u koji je ušla veoma mlada mnogo ju je koštao. Osuda okoline, pogledi puni prezira... Na sreću, iz te priče uspela je da izađe kao pobednik i sinu Danijelu obezbedi lepo detinjstvo i dobro vaspitanje.

Pročitajte: Bogatstvo joj ništa ne znači - Aleksandra Popović napustila Sašu i Suzanu, evo gde je počela novi život

Petar Đorđević

 
 

− Najlepše iz tog perioda je moj sin Danijel na koga sam jako ponosna. Ponosna sam i na sebe jer sam taj težak i vrlo loš period uspela da izguram na svojim plećima. Roditelji su mi mnogo pomogli da sina odgojim i vaspitam. U mladim godinama požurila sam da se udam i ne kajem se samo zbog Danijela – ispričala je Suzana za Scandal!.

Pročitajte: Sule, spremi se, vodim te na jedno mesto... Nećete verovati kako je Saša Popović zaprosio Suzanu Jovanović FOTO

Dejan Milićević

 

Posle razvoda od prvog supruga, harmonikaša Radeta Zdravkovića, Suzana se vratila kod roditelja, a onda je sudbina umešala prste i u pevačicin život dovela Sašu Popovića.

− Razvod je bio strašan, mala sredina, svi vas osuđuju. Prvo su me osuđivali što sam se mlada udala, a onda što sam se mlada razvela. Teško sam sve to podnosila. Sreća da su me roditelji podržali – ispričala je Suzana.

Pročitajte: Postalo je neizdrživo - Ova pevačica je USPELA da RAZDVOJI Sašu Popovića i Suzanu Jovanović, isplivala istina

Privatna arhiva

 
 

‒ Bože, hvala ti što si mi u život poslao Sašu Popovića, nikada neću zaboraviti kada mi je rekao da se smesta iz iznajmljenog stana sa Danijelom preselim u njegovu kuću. Preselili smo se kod Saleta i sina sam upisala u školu na Novom Beogradu. Od tada kreće naša bajka koja traje 23 godine.

Pročitajte: Prvi muž je svim silama pokušao da joj oduzme dete - Ova žena pomogla je Suzani Jovanović da ne ostane bez sina

Privatna arhiva

 

Suzana se dotakla i prvog susreta sa Sašom, pa otkrila šta je to što mu se kod nje najviše svidelo.

− Rekao mi je da su mu se jako dopale moje oči i osmeh. Da je osetio da sam plemenita, da sam dobra osoba i dobra majka. Svaki put kada me je video ja sam bila nasmejana i raspoložena. Nikada nisam kukala na sav glas, ne radim to ni danas. O svom bolu i svojoj tuzi nikada nisam pričala javno. Zatvorim se u četiri zid, isplačem se i teram dalje ‒ zaključila je supruga Saše Popovića.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti