Neočekivano: Saša Popović Suzaninom sinu dao je sve, a Danijel mu ovako vraća

Neočekivano: Saša Popović Suzaninom sinu dao je sve, a Danijel mu ovako vraća

Autor: | 24/09/2022

1

Saša Popović Danijela voli kao rođenog sina 

Kada se Danijel, sin Suzane Jovanić iz prvog braka, u maju venčao sa dugogodišnjom devojkom Tijanom, uz njega je, osim majke i sestre Aleksandre, bio i Saša Popović koga smatra jedinim ocem

Pročitajte: Na dan kada se Danijel oženio njegov biološki otac učinio je ovo, Suzana sve priznala

Privatna Arhiva

 

Saša je uvek isticao da ne pravi razliku između Danijela i Aleksandre.

‒ Suzana mi je najbolji prijatelj i desna ruka. O svemu se konsultujem sa njom. Sa nama živi i Danijel, njen sin iz prvog braka. On je kod nas od osme godine. Prvo je upisao srednju politehničku školu, ali kad smo videli da ga to ne zanima, ispisali smo ga i prebacili u muzičku, a zatim i u školu za tonsku režiju. Dobro barata kompjuterom, miksetama i tonom. Fantastično svira klavir i gitaru, i svaku pesmu „Zvezda Granda“ priprema ili on ili Žika Jakšić ‒ pričao je svojevremeno Saša Popović.

Pročitajte: Sule, spremi se, vodim te na jedno mesto... Nećete verovati kako je Saša Popović zaprosio Suzanu (foto)

Instagram

 

Danijel je u početku bio malo zbunjen, ali ja sam se prema njemu postavio kao pravi otac. Zavoleo sam i ja njega, kao i on mene, i smatram ga svojim detetom. Volim ga zato što je dobar, kulturan i lepo vaspitan dečko, a najviše me je fascinirala njegova zahvalnost što sam ga tako prihvatio. Sa njim nikada nisam imao nikakav sukob. Imao sam sa Aleksandrom, ali on mi nikada nije davao povoda za to. Uvek uradi sve što mu tražim, a Aleksandru moram da molim da me nešto posluša. Ali, kad ona kaže: „Tata, donesi mi sok“, već posle prve njene opomene ustanem i donesem joj.

Komentari (1)

Loading
Lili 00:45 25.09.2022
Odgovori

A Suzana ko te oblačio za taj dan pljusnii mu najveći šamar. Otkad se slažu te dvije boje,zakopcana do ušiju da li si normalna? Gde za tu priliku npr. svečana haljina pored svih vaših miliona??

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti