Veliko slavlje u domu Suzane Jovanović, sin i snaja oduševili

Veliko slavlje u domu Suzane Jovanović, sin i snaja oduševili

Autor: | 01/11/2023

0

U domu jednog od najpopularniji estradnih parova uvek je veselo, ali danas je muzika posebno glasna. Suzana Jovanović slavi 54. rođendan i niko nije srećniji od nje, a prvi pokloni stigli su od supruga Saše Popovića, sina Danijela i ćerke Aleksandre.

Petar Đorđević

 

“Hvala mojoj dečici na divnim poklonima za divan dan”, napisala je popularna pevačica uz fotografiju koja puca od ljubavi.

Pročitajte: Školu je završila zbog roditelja - Iznenadićete se šta je Suzana Jovanović po obrazovanju

Osim sina, ćerke i snaje, Suzani je širok osmeh izmamio i raskošan buket. Sunce je pojačalo doživljaj, danas je ne samo divan, već i topao dan. Lepše slavlje nije mogla ni da zamisli.

Instagram

 

Iako deca ne vole da se eksponiraju, a i ne bave se javnim poslom, Danijelovo venčanje prošlog maja nije moglo da prođe nezapaženo.

Suzanin sin iz prvog braka, inače producent na Grand televiziji, tada je izgovorio sudbonosno “da” izabranici Tijani, šminkerki zaposlenoj u istoj firmi.

Instagram

 

Sa snajom se Suzana sjajno slaže, što dokazuje i zajednička rođendanska fotrografija.

- Ona je divna! Da smo je mikroskopom tražili, ne bismo je takvu našli (smeh). Mnogo je dobra, skromna, lepo vaspitana, vredna. Baš su dobar par – rekla je pevačica prošle godine posle Danijelovog venčanja.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin