Na dan kada se Danijel oženio njegov biološki otac učinio je ovo, Suzana sve priznala

Na dan kada se Danijel oženio njegov biološki otac učinio je ovo, Suzana sve priznala

Autor: | 24/05/2022

4

Sin Suzane Jovanović ima samo jednog oca, pevačica otvorila dušu

Venčanje sina Suzane Jovanović već danima je tema domaćih medija. Danijel, koji je inače producent na Grand televiziji, oženio se dugogodišnjom devojkom Tijanom, a na raskošnoj proslavi upriličenoj u jednom od najluksuznijih beogradskih restorana okupile su se brojne estradne ličnosti. 

Pročitajte: Majčino oko zaplakalo - Sin Suzane Jovanović oženio prelepu Tijanu, prvi ples će vam izmamiti suze (video) 

Instagram

 

Iako je venčanje proteklo u najboljem redu, Suzana je u intervjuu za 24sedam izjavila da su nju i njenu porodicu povredili pojedini novinski napisi, te otkrila da tog dana ni u jednom trenutku nisu pomislili na Danijelovog biološkog oca.

Pročitajte: Svadba godine - Suzana i Saša Popović žene sina, cela estrada stigla na gala slavlje (foto)

Boško Karanović

 
 

‒ Ne, ne, nijednog sekunda se nismo setili njega. Nemamo kontakt sa njim mnogo godina. Nije se javio ni sada i verujem da neće nikada. Danijelu je Sale i otac, i prijatelj, i saradnik, i sve što je naučio naučio je od njega. Sale mu je usadio prave vrednosti i sve što danas ima, ima zahvaljujući njemu. On mu je otac i više od toga. Među njima vladaju poštovanje i ljubav. On je dete drugog čoveka, ali kao što sam u više navrata rekla – otac nije onaj koji napravi dete, već koji ga odgaja i izvede na pravi put i od njega napravi čoveka – ispričala je Suzana. 

Komentari (4)

Loading
Zveki 20:13 24.05.2022
Odgovori

Pravi otac je onaj koji odgaji, školuje, hrani, oblaci, smeje se , raduje sa detetom. Ne kaze se uzalud u narodu : " Otac ko kolac". Ćerka im se bas prolepsala, malo da oslabi pa će biti prava lepotica.

Neki 22:51 24.05.2022
Odgovori

Pravi otac voli svoje dete nikada ga ne bi napušto , a otac koji napušta svoje dete i ne zanima se za njega nikada neće biti otac tom detetu jer onaj koga je odgajio njega će smatrati pravim ocem ja to smatram potpuno ispravno.

hellomagazin.rs hellomagazin