Po meri moderne žene: Zavirite u prelepi beogradski stan Marije Kilibarde (foto)

Po meri moderne žene: Zavirite u prelepi beogradski stan Marije Kilibarde (foto)

Autor: | 18/03/2022

1

Stan Marije Kilibarde oličenje je jednostavnosti i komfora

Jedna od najlepših televizijskih voditeljki Marija Kilibarda stan u širem centru Beograda, u koji, kako tvrde komšije, često navraća njen dečko Branislav Vučelić, uredila je u skladu sa svojim hedonističkim duhom.

Pročitajte: Prelepo - Marija Kilibarda konačno potvrdila najlepše vesti i to jednom fotografijom!

Instagram

 

U enterijeru dominiraju jednostavni i praktični komadi nameštaja, a udobna garnitura je kao stvorena za izležavanje na kraju radnog dana. U hladnim zimskim mesecima pri ruci se nađe i vuneno ćebe, uz koje neizostavno ide i šolja tople kafe, pa je dobar ugođaj zagarantovan.

Pročitajte: Tri stravične godine Marije Kilibarde - Raspadala sam se, svi su hteli da budem majka i domaćica

Instagram

 

Iako se rado slika u modernoj beloj kuhinji, koju krase šarene pločice, reklo bi se da Marija češće praktikuje dostavu hrane nego što pribegava kuvanju.

Pročitajte: Dom kao iz bajke - Zavirite u porodičnu oazu voditeljke Jelene Simić i njenog 18 godina starijeg supruga (foto)

Instagram

 

Urednica emisije „Sve u svemu“, koja se prikazuje na TV Prva veliki je ljubitelj knjiga, o čemu svedoče brojne police ispunjene raznim naslovima, a u kutku za čitanje svoje mesto, tik uz prozor, našla je velika fotelja.

Pročitajte: Nojevo perje, zlato i dijamanti - Jelena Karleuša pokazala raskošnu unutrašnjost novog doma na Dedinju (foto)

Instagram

 

Da je Marija Kilibarda u romantičnom raspoloženju može se zaključiti kako po njenom širokom osmehu, tako i po brojnim vazama ispunjenim svežim cvećem, ali i porukama koje ostavlja uz fotografije.

-Samo nam je ljubav potrebna - jasna je Marija.

Komentari (1)

Loading
Ana 10:27 21.01.2023
Odgovori

E Marija,bićeš veliki gubitnik,jer uvek nalaziš pogrešne ljude za prijatelje.Poslednja medju njima je Andjelka.Pa gde nadje da se družiš sa tom nemoralnom ženom.Ili si prevviše naivna,ili si ista kao ona..Bilo bi bolje da je ovo prvo .

hellomagazin.rs hellomagazin