Brak sa arapskim milionerom otvorio joj je vrata luksuza: Vodimo vas u pariski stan Anike Božić al Saraj (foto)

Brak sa arapskim milionerom otvorio joj je vrata luksuza: Vodimo vas u pariski stan Anike Božić al Saraj (foto)

Autor: | 10/04/2022

0

Dom Anike Božić u Parizu ostaviće vas bez daha

Anika Božić nije udata za šeika, ali živi kao princeza. Njen pariski dom prava je bajka iz „Hiljadu i jedne noći“. Poznata manekenka, koja u pauzama između revija i putovanja nije gubila vreme, već je studirala i diplomirala komunikologiju, udata je za palestinskog biznismena Jusufa al Saraja, koga je upoznala u Gradu svetlosti, gde je po završetku Fakulteta političkih nauka u Beogradu upisala master. Pre nekoliko godina dobili su sina Omara.

Pročitajte: Anika Božić al Saraj - Moja bajka je daleko uzbudljivija i dinamičnija od Hiljadu i jedne noći

Instagram

 

Bračni par poseduje luksuzni stan u Parizu i kuću u Egiptu, na obali mora.

‒ Naš dom uredila sam potpuno sama. Insistirala sam na detaljima, oni su esencijalni, kako u modi, tako i u dizajnu i enterijeru – rekla je Anika jednom prilikom za Super TV.

‒ Godinama sakupljam knjige i fotografije enterijera, i tačno znam u kakvom prostoru bih se osećala prijatno. Nikada nisam imala želju da živim u izložbenom salonu, nego u kući koja odgovara mom senzibilitetu i potrebama.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije - Žena arapskog milionera, Anika Božić predstavila sina Omara

Instagram

 
 

Na prelepom stanu zavide joj i mnogi Parižani. Prostorijama dominira bela boja, koja je uvek u trendu. Savršeno se slaže sa prirodnom svetlošću, prostor čini vizuelno većim, simboliše čistoću i harmoniju, otkriva prefinjen ukus onih koji tu žive. Ivice plafona i delovi oko lustera ukrašeni su belim ornamentima, a u istoj boji je i veliki mermerni kamin u dnevnoj sobi.

Pročitajte: Jelena bin Drai uživa u luksuzu na plaži (foto)

Instagram

 

Ova prostorija uređena je u klasičnom stilu. Tu su i skupoceni tepih, slike u pozlaćenim ramovima, antikviteti. Spavaća soba je jednostavnija. Uostalom, njena funkcija je da obezbedi mir i tišinu posle napornog dana. Tu je tek jedna čarobna lampa da u noć u Gradu svetlosti unese malo orijentalne bajke...

Pročitajte: Ništa manje nismo očekivali - Arapska princeza Anika Božić nosi torbu od 3.000 evra! (foto)

Instagram

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin