Devin Antonović, vanbračni sin Miroslava Ilića: Osećaću veliku prazninu dok ne upoznam oca

Devin Antonović, vanbračni sin Miroslava Ilića: Osećaću veliku prazninu dok ne upoznam oca

Autor: | 19/01/2016

0

Srpsko-američka sapunica o vanbračnom sinu Miroslava Ilića ulazi u fazu zapleta, budući da se tridesetogodišnji doktor iz Amerike zaputio u Beograd kako bi upoznao oca koji, bar za sada, ne želi da čuje za njega. U razgovoru za "Hello!" Devin i njegova majka Mirjana Antonović, koje je u Beogradu ugostila porodična prijateljica, folk diva Lepa Brena, iznose nepoznate detalje svojih višegodišnjih pokušaja da ostvare kontakt "sa slavujem iz Mrčajevaca" kako bi konačno priznao sina.

Kada ste saznali da je Miroslav Ilić vaš biološki otac?

- Saznao sam kada sam imao dvadeset dve godine, na prilično šokantan način. Te 2008. sam sa majkom iz Njujorka doveo našeg teško bolesnog prijatelja Pavla. Ni sam ne znam ko me je i gde slikao, ali smo se mama i ja ubrzo vratili za Njujork. Nekoliko dana posle našeg povratka nazvao me je prijatelj i rekao mi da pogledam moje i fotografije Miroslava Ilića na internetu.Video sam slike i naslove u novinama. Bio sam u šoku kada sam saznao da mi je on biološki otac.

Jeste li ga ikada u životu videli?

- Nažalost, do sada nisam imao priliku. On je mene poslednji put video kada sam imao osamnaest meseci.

Koliko znate o vezi vašeg oca i majke?

- Znam da je to bila ljubav na prvi pogled, da su se mnogo voleli, da je moja majka dve godine putovala i bila sa njim na svakom koncertu u bivšoj Jugoslaviji, Evropi, Australiji, Kanadi, Americi… Njihova veza nije bila tajna, što su mi mnogi potvrdili.

Imate li želju da upoznate Miroslava?

- Nimalo se ne razlikujem od ostale dece koja su u istom položaju kao ja, tako da imam veliku želju da ga upoznam. Dok se to ne dogodi osećaću veliku prazninu.

Ostatak intervjua pročitajte u štampanom izdanju magazina "Hello!" koji je od 18. januara na kioscima.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Mirko Tabašević

Slične Vesti