Glas podrhtava, srce ubrzano kuca: Slobodu Mićalović sudbina posle 20 godina ponovo odvela na njen prag

Glas podrhtava, srce ubrzano kuca: Slobodu Mićalović sudbina posle 20 godina ponovo odvela na njen prag

Autor: | 28/02/2022

0

Život Slobode Mićalović ponovo je odveo na najlepše mesto detinjstva 

Zbog uloge u filmu „Bilo jednom u Srbiji“, koji prema ocenama kritičara ima sve predispozicije da postane veliki bioskopski hit i svrsta se među kandidate za klasike, glumica Sloboda Mićalović se posle dvadeset godina vratila u rodni Leskovac. Shvatila je to kao lep završetak kruga i priliku da zaokruži jednu fazu u životu.

Dolazak u grad odakle je potekla doživela je veoma emotivno, podsetila se lepih događaja iz detinjstva i mladosti, ali joj je najemotivniji momenat bio to što je spavala u hotelu.

Pročitajte: I to se dogodilo! Život Slobode Mićalović više neće biti isti, u suzama priznaje - Cele noći nisam spavala

Boško Karanović

 

U razgovoru za novi broj magazina Gloria Sloboda Mićalović prenosi utiske iz Leskovca.

‒ Već dugo ne živim u Leskovcu, poslednjih nekoliko godina ga i ne posećujem jer tamo nemam više nikog svog. Trebalo mi je vremena da se naviknem na činjenicu da boravim u hotelu. Nisam prvo mogla da osvestim da sam tu, imala sam utisak kao da sam u nekom drugom gradu koji mi je jako poznat. Ljudi su se promenili, čitava jedna generacija je otišla, došli su novi klinci. Moji prijatelji su uglavnom po Evropi, povremeno se nađemo dole i prisetimo raznih događaja – ispričala je Sloboda za Gloriju i osvrnula se na jedno posebno mesto.

Pročitajte: Stub porodice, žena jaka kao stena - Ovo je majka Slobode i Dragane Mićalović

Instagram

 

‒ Bilo je divno što sam za dvadesetak dana, koliko sam provela na setu, obišla sva ona draga mesta na kojima nisam dugo bila. Imala sam potrebu da posetim crkvu u kojoj su me roditelji krstili. Jedva sam je ponašla, iako znam da je u selu Vučje pored grada. Obilazila sam okolinu, gde su roditelji znali da sestre i mene vode na izlete i vikende. Dirljivo je kad vidiš opet sve to odakle si krenuo i uspeo nešto da uradiš, onako kako si zacrtao. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti