Stub porodice, žena jaka kao stena: Ovo je majka Slobode i Dragane Mićalović

Stub porodice, žena jaka kao stena: Ovo je majka Slobode i Dragane Mićalović

Autor: | 29/09/2021

1

Majka Slobode Mićalović i Dragane Mićalović njihov je najveći poslovni oslonac

Sestre Mićalović – Mirjana, Sloboda i Dragana rođene su u Leskovcu, odakle su kasnije krenule u “beli svet” u potrazi za ostvarenjem svojih snova. Na tom putu “vetar u leđa” davali su im roditelji, otac Dragan i majka Milica.

Sloboda i Dragana su u intervjuima često isticale da su ljubav prema glumi nasledile od oca, koji je odigrao veliki broj pozorišnih uloga na sceni Narodnog pozorišta u Leskovcu, a glumio je i u nekoliko zapaženih televizijskih serija.

Pročitajte: Lepota u genima - Pogledajte kako izgleda rođena sestra Slobode i Dragane Mićalović (foto)

Otkako je Dragan Mićalović preminuo pre četiri godine, sestre su u potpunosti posvećene majci Milici, koja se svesno trudila da ostane u drugom planu.Veliku ljubav koju gaje prema majci Mirjana, Sloboda i Dragana često iskazuju na društvenim mrežama, uz fotografije iz porodičnog albuma. Neretko se pohvale i baštom u kojoj Milica gaji divno cveće.

Milica Mićalović je radni vek provela kao frizerka, a kako je jednom prilikom otkrila Dragana, uvek im je bila profesionalni oslonac, ali i najveći kritičar. “Mada nije iz sveta glume, imala je neverovatno tačna zapažanja i komentare.”

Pročitajte: Prelep trio sestara Mićalović, ne zna se koja je zgodnija (foto)

- Majci sam najlepša i najbolja na svetu, ništa ona kod mene ne bi menjala. “Sve je to, sine, kako treba”, govori mi. I meni i sestrama mnogo znači njeno mišljenje - izjavila je Dragana i otkrila da tokom odrastanja nisu bile razmažene jer su roditelji bili strogi. “Reč “neću” nije postojala.”

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Mimi 10:53 30.09.2021
Odgovori

Predivna porodica.Moja majka je sve tri sestre Mićalović cuvala u vrticu Lane u Leskovcu.Teta Milica nas je sve šišala i svi smo je voleli zbog njenog divnog nacina ophodjena prema ljudima.Pozdrav za porodicu Mićalović.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti