Sestre Mićalović ukrale šou, premijera Slobodine predstave pala u drugi plan (foto)

Sestre Mićalović ukrale šou, premijera Slobodine predstave pala u drugi plan (foto)

Autor: | 04/02/2022

0

Sestre Mićalović ponovo su u centru pažnje. Samo nekoliko dana pošto je Sloboda i zvanično poslednji put odigrala Roksi Hart u mjuziklu Čikago sve oči ponovo su uprte u nju. 

Pročitajte: Lepota u genima - Sestre Mićalović su kao preslikane, ne zna se koja je lepša (foto)

Boško Karanović

 

Predstava „Alisa u zemlji strahova“ reditelja Aleksandra Popovskog sinoć je konačno doživela svoju premijeru. On je na konferenciji za novinare istakao da mu je bila velika želja da jedna od naših najvoljenijih glumica Sloboda Mićalović zaigra u ovom komadu.

Kostim Kraljice Herc, koju Sloboda tumači u predstavi „Alisa u zemlji strahova“, podseća na krila anđela, a glumica u njemu izgleda sjajno.

Pročitajte: Menjali biste stan u centru grada za ovaj raj - Kuća Slobode i Vojina na obali Dunava je nestvarna, netaknuta priroda (foto)

Premijera je okupila brojne poznate li;nosti, a u prvim redovima sedele su sestre Mićalović. Dragana i Mirjana Slobodi su bile najveća podrška, a kada su se pojavile u „Jugoslovenom dramskom pozorištu“, privukle su veliku pažnju. 

Boško Karanović

 

Elegantne i prelepe sestre Mićalović nisu skidale osmeh sa lica, a odevnim kombinacijama pokazale su po ko zna koji put da je jednostavnost i te kako savršena i u trendu. 

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti