Sedam godina posle razvoda Tijana i Slaviša Čurović obnovili vezu: Šta ostaje iza nas ako ne porodica

Sedam godina posle razvoda Tijana i Slaviša Čurović obnovili vezu: Šta ostaje iza nas ako ne porodica

Autor: | 18/02/2022

1

Tijana i Slaviša Čurović ponovo zajedn

Iako su pre sedam godina odlučili da stave tačku na svoj brak, Tijana i Slaviša Čurović ostali su u prijateljskim odnosima i jedno drugom najveća podrška. Ćerka Taja (15) bila je i ostala u fokusu njihove neraskidive veze, pa smo bivše supružnike i nakon razvoda često mogli videti zajedno. Ipak, kako saznaje novi Story, glumački par obnovio je vezu, uvereni da njihova ljubav zaslužuje još jednu šansu.

Pročitajte: OTKRIVAMO - Sedam godina posle razvoda srce Tijane Čurović osvojio je ON, prijatelji i porodica u ŠOKU (FOTO)

Instagram

 

Sumnje da su ponovo zajedno probudila je fotografija koju su poznati glumci objavili na Instagramu. Nasmejani i zagrljeni, kratko su poručili: “Šta ostaje iza nas ako ne porodica...”.

- Nećemo davati veće intervjue, ali evo čiste ekskluzive za vas – ponovo smo svi zajedno – izjavila je Tijana za Story.

Kada je pre par godina u razgovoru za HELLO! govorila o razvodu, lepa glumica je, između ostalog, ispričala:

-  Smatram da ja nisam javna ličnost, pa se trudim da sve što nema veze sa mojim poslom ispred kamere ili publike sačuvam u domenu privatnog. Nikada nisam imala potrebu da se eksponiram; ne gostujem u emisijama niti me ima u medijima, sem kada moram da najavim nešto novo. Prepuštam gledaocima da, prateći moj rad, stvore sliku o meni. Razvela sam se, ali sam sa bivšim mužem u odličnim odnosima, tim pre što imamo zajednički cilj - dobrobit naše ćerke Taje.

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
Olja 22:47 18.02.2022
Odgovori

Vi bas ne znate o cemu da pisete...ljudi se okupili zajedno ko porodica jer to i jesu i vasoj masti nema kraja....a ime cerke je hit Taja....ko da tepas tati

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još