Savršena na svakoj fotografiji: Koja je tajna Kejt Midlton?

Savršena na svakoj fotografiji: Koja je tajna Kejt Midlton?

Autor: | 25/10/2020

0

Možemo da okrivimo dobre gene Kejt Midlton, savršenu garderobu ili kombinaciju šminke i osvetljenja, ali ne možemo poreći da vojvotkinja od Kembridža zna tajnu – kako dobro ispasti na fotografijama. U stvari, čini se da Kejt. uz ponekad sav napor paparaca, ne može da ispadne loše. Čak i na fotografijama na kojima se vidi kako je napravila smešnu grimasu na licu izgleda šarmantno i simpatično.

Pa, koja je njena tajna?

Osim gore pomenutih elemenata, ona ima jedan trik u rukavu (ili ćemo reći nogama), a usvojila ga je ugledajući se na princezu Dajanu. Ako pogledate skoro svaku fotografiju vojvotkinje od Kembridža na kojoj sedi primetićete da su joj noge lagano savijene u stranu.

– Ova poza se zauzima obično kada dama mora duže vreme da sedi i drži figuru tela pravom – kaže ekspert za protokole i ponašanje u javnosti Mika Mejer.

Pročitajte: Oduševićete se - Trik Kejt Midlton koji kopiraju roditelji širom sveta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by siterg (@siterg) on Oct 19, 2020 at 5:44pm PDT

– Savršena je poza za to kada se fotoaparat nalazi direktno ispred vas, jer laganim košenjem kolena, kada nosite haljinu ili suknju, kamera ipak bude usmerena na bočnu stranu vaših nogu. Ova poza takođe izdužuje noge vizuelno.

– Ključ je da ramena postavite pravo tako da gledate ispred sebe i da pritom zadržite savršeno držanje tela. Stalno držite kolena i zglobove spojene i blago nagnute u stranu. Ruke treba preklopiti jednu preko druge i staviti ih u krilo.

Kejt je usavršila svoju pozu za fotografisanje i dok stoji ili hoda, a to uspeva uz pomoć svog omiljenog aksesoara. Mika Mejer je objasnila šta to Kejt svesno radi kako bi ispoštovala sva kraljevska pravila ponašanja ali i uvek ispala lepo.

Pročitajte: Svi ogovaraju Kejt Midlton - oko njenog vrata zasijala nova skupocena ogrlica (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Jun 9, 2020 at 11:28pm PDT

– Ona uvek ima clutch torbicu. Taj način nošenja tašne nazivamo i Kembridž stil. Naime, bitno je da tašnicu držite s obe ruke, a pritom da su prsti prema dole. Ova poza je odlična i kad ne znate šta ćete s rukama, a pogotovo kada ste nervozni – istakla je Mejerova.

Kada stojite, neka vam nožni prsti kao Kejt budu usmereni ka napred i spojeni.

Iako mnogi malu torbicu stavljaju ispod ramena, Mejerova dodaje da je to skroz pogrešno.

Ugledajte se na Kejt i izgledajte kao princeza na fotografijama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram