Niko srećniji od Taje: Prelepa ćerka Tijane i Slaviše Čurovića blista na prvom zajedničkom letovanju posle pomirenja roditelja (foto)

Niko srećniji od Taje: Prelepa ćerka Tijane i Slaviše Čurovića blista na prvom zajedničkom letovanju posle pomirenja roditelja (foto)

Autor: | 06/08/2022

0

Tijana i Slaviša Čurović na prvom porodičnom letovanju posle pomirenja

Tijana i Slaviša Čurović, pomirenjem posle sedam godina od razvoda, mnogima su vratili veru u ljubav i brak. Glumački par ne želi da daje intervjue tim povodom, ali da su srećni i zadovoljni može se zaključiti po fotografijama koje stižu sa Jadrana.

Pročitajte: Počnimo ljubav iz početka - Tijana i Slaviša Čurović prvi put zajedno u javnosti posle pomirenja (foto)

Instagram

 

Nakon što su neko vreme uživali u Crnoj Gori, Čurovići su se zaputili u Sloveniju, gde obilaze najpoznatije primorske destinacije – Piran i Portorož, i to u punom sastavu.

Pročitajte: Tijana i Slaviša Čurović raduju se najlepšoj vesti - Toliko su želeli da njihova ćerka dobije brata ili sestru

Instagram

 

Sa roditeljima je, naravno, i njihova petnaestogodišnja ćerka Taja, koja je stasala u prelepu tinejdžerku. Mnogi kažu da likom neodoljivo podseća na lepu majku, a da li će krenuti i njenim putem, pokazaće vreme.

Pročitajte: Neprocenjiva fotografija - Porodica ponovo na okupu

Instagram

 

“Divno vas je videti svo troje,” poručuju im Instagram pratioci, među kojima su i brojni prijatelji koji ne kriju sreću što je porodica ponovo na okupu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti