Dupleks u kome caruje ljubav: Zavirite u magičan stan Slaviše i Tijane Čurović

Dupleks u kome caruje ljubav: Zavirite u magičan stan Slaviše i Tijane Čurović

Autor: | 30/10/2023

0

Dom Tijane i Slaviše Čurovića je prelep dupleks

Slaviša i Tijana Čurović su glumačko-bračni par koji dokazuje da prava ljubav zaslužuje novu šansu. Sedam godina posle razvoda njih dvoje su ponovo pronašli zajednički jezik i svoj dom ispunili ljubavlju.

Instagram

 

– Nećemo davati veće intervjue, ali evo čiste ekskluzive za vas – ponovo smo svi zajedno – izjavila je tada Tijana za Story.

Pročitajte: Tri veridbe, razvod, pomirenje - Tijana je posle ove Slavišine rečenice presekla, udarac je bio presudan

Kada je pre nekoliko godina u razgovoru za HELLO! govorila o razvodu, lepa glumica je, između ostalog, ispričala:

– Smatram da ja nisam javna ličnost, pa se trudim da sve što nema veze sa mojim poslom ispred kamere ili publike sačuvam u domenu privatnog. Nikada nisam imala potrebu da se eksponiram; ne gostujem u emisijama niti me ima u medijima, sem kada moram da najavim nešto novo. Prepuštam gledaocima da, prateći moj rad, stvore sliku o meni. Razvela sam se, ali sam sa bivšim mužem u odličnim odnosima, tim pre što imamo zajednički cilj - dobrobit naše ćerke Taje.

Instagram

 

Imali smo prilike da vidimo njihov porodični dupleks kad je njihova ćerka slavila rođendan.

Instagram

 

Na zidovima se vidi veliki broj slika, što je neizostavno kod umetnika kao što je Čurović. Ispod su police ispunjene knjigama, a trpezarijski sto je providan i moderan.

Po celom stanu mogu da se vide suveniri sa raznih putovanja, ali i unikatni komadi nameštaja. Od terase su napravili pravi zeleni kutak pun biljaka, idealan prostor za relaksaciju od gradskog žamora.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti