Kao nordijske lepotice: Ćerka Tijane i Slaviše Čurovića oduševila, pogledajte samo te plave oči FOTO

Kao nordijske lepotice: Ćerka Tijane i Slaviše Čurovića oduševila, pogledajte samo te plave oči FOTO

Autor: | 02/08/2023

0

Ćerka Tijane i Slaviše Čurovića izrasla u nestvarnu lepoticu

Tijana i Slaviša Čurović su neobičan glumačko-ljubavni par. Sedam godina posle razvoda pružili su svojoj ljubavi još jednu šansu i ispostavilo se da je odluka bila mudra. Porodica je ponovo na okupu i uživa u svakom trenutku, a njihov najveći ponos svakako je ćerka Taja, tinejdžerka koja je nedavno primljena u „Petnicu”, istraživačku stanicu za izuzetno talentovanu decu.

No, leto je vreme za uživanje. Ovih dana borave negde na moru, daleko od obaveza, a lepa glumica pratiocima na Instagramu šalje idilične razglednice.

Instagram

 

„Podnošljiva lakoća postojanja”, napisala je Tijana pored fotografija sa ćerkom koja sa svojom plavom kosom i plavim očima podseća na nordijsku nimfu.

Instagram

 

„Najdivnija ćerka na svetu, najdivnije biće koje hoda zemljom... Živim za tvoje snove!”, poručila je glumica Taji pre nekoliko meseci kada su svi bili na sedmom nebu od sreće što je primljena u čuvenu „Petnicu”.

Instagram

 

Instagram

 

Tijana i Slaviša počeli su svoju ljubavnu priču pre dve decenije. Kako je otkrila u jednom intervjuu, nije se odmah zainteresovala za njega, ali su je fascinirali njegova istrajnost, hrabrost i rešenost da je osvoji.

Pročitajte: Verujete li da ovde žive? Tijana i Slaviša Čurović posle pomirenja uselili su se u ovaj stan, pogled na zidove sve govori FOTO

Ni prosidba Slaviši nije odmah išle od ruke, jer Tijana je rekla „da‟ tek posle trećeg pokušaja. Venčali su se, dobili dete, potom se razveli i posle sedam godina pauze ponovo pronašli sreću.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti