Za Ammarom Mešićem devojke uzdišu, a tek kad mu vidite brata: Deni neodoljivo podseća na zavodnike iz turskih serija (foto)

Za Ammarom Mešićem devojke uzdišu, a tek kad mu vidite brata: Deni neodoljivo podseća na zavodnike iz turskih serija (foto)

Autor: | 12/02/2022

0

Brat Ammara Mešića je ozbiljan frajer

Treća sezona serije Igra sudbine ozbiljno preti da nadmaši popularnost prethodnih, a brojni gledaoci s nestrpljenjem iščekuju rasplet komplikovanih odnosa glavnih junaka. Žarko Jokanović, idejni tvorac megapopularnog televizijskog projekta, osim novih zapleta, u igru je uveo i neka nova lica. Jedno od njih je i Deni Mešić, rođeni brat Ammara Mešića, koga u „Igri sudbine“ gledamo kao Strahinju.

Pročitajte: Rođeni brat Stevana Pialea je samo takav frajer, žene padaju na njegovo mišićavo telo

Instagram

 

Otkako se pročulo da će brat Ammara Mešića zaigrati u nastavku hit-serije, devojke su brže-bolje pohitale na njegov Instagram kako bi ga bolje upoznale. Imale su šta i da vide. Deni Mešić je lep, zgodan i fotogeničan, i neodoljivo podseća na zavodnike iz turskih hit-serija.

Pročitajte: Devojke, pažnja - Najzgodniji turski glumac stigao u Beograd (video)

„Lep, lepši, najlepši“, „Kako bih ja voleo da izgledam ovako“, „Kako si lep i savršen“, samo su neki od komentara Denijevih pratilaca.

Pročitajte: Luka Raco, Stevan Piale i Ammar Mešić - Ko je bolji glumac, a ko frajer? (foto)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti